Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Årets julklapp

« · 938105 Till forumet


Årets julklapp
SVT sänder JVM för fyra år framöver.

Det innebär att vi får se hur supertalanger som Jhonas Enroth, Victor Hedman, Patrik Berglund, Magnus Svensson-Pääjärvi och Anton Lander med flera klarar att leverera under stor press.

Årets trupp saknar forwardsbredd men precis som det beskrivs i länken så finns det bra hopp om medaljer bland efterkommande årskullar.
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Enormt kul och väldigt nödvändigt för oss hockeynördar. Att man dessutom lär få se endel TIK:are framöver gör det inte mindre trevligt.

Man får väl se årets turnering som en förrätt till vad som komma skall med 91:orna som den smarriga efterrätten.
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Vi får hoppas det faller bra ut, så att man förlänger efter denna 4 års period
Kommentera

Sv: Årets julklapp
JimmyH: Var det inte så här förra gången också som Sverige arrangerade J-VM (Gävle?) att under några säsonger efter var det "hett" och TV4? sände några turneringar efter. Hoppas som sagt att det håller i sig bättre denna gången så att J-VM blir återkommande i televisionen för det är en mycket underhållande turnering att titta på.
Kommentera

Sv: Årets julklapp
Stigsson:

jag jobbade på mora - timrå (j-20) härom dagen. och jag måste säga att det för första gången sett riktigt bra ut när jag sett moras j-20 spela. en gedigen insats där man neutraliserade timrå totalt. mora vann 5-2 mycket välförtjänt. och fortsätter dom spela som dom gjorde i går så kommer många lag att bli oroliga:)
Kommentera

« · 938105