Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Inlägg #1452474

Sv: Junior VM

Dream Team: Att göra en målgest rakt framför motståndarnas bås är aldrig snyggt och kan absolut kritiseras hur spontant det än var. Mitt ursprungliga inlägg handlade dock bara om hur han plagierade Williams målgest och den enda kritiken där var att han inte gjorde den lika bra som originalet. Sen hävdar fortfarande jag att målgesten i sig inte är spontan även om tillfället att framföra den kan ha varit det. Du reagerar direkt instinktivt till Fribergs försvar eftersom han spelar i ditt favoritlag. En ganska naturlig reaktion, men i det här fallet helt felaktig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Junior VM
Wayne Gresky: "Du reagerar direkt instinktivt till Fribergs försvar eftersom han spelar i ditt favoritlag. "

och du reagerar för han spelar i ditt hatlag, du är inte direkt opartisk.
Kommentera

Sv: Junior VM
Wayne Gresky: Ja, och då var jag på rätt spår hela vägen då jag kastade mig in i diskussionen enbart för att jag hade synpunkter på din "betygssättning" på målgesten. Må så vara att han spelar för Timrå IK, det har dock inte med själva saken att göra alls. En målgest får i mina ögon se ut på vilket sätt den vill och om den då sker framför motståndarnas bås i syfte att skapa irritaion så får det väl vara så. Varför ska det vara så tabubelagt att vilja irritera sina motståndare helt plötsligt? Han är väl knappast först om att göra det heller.

Henrik Sjöberg bloggar i ärendet Fiberska målgester på länken nedan (jag kan inte CTRL+C/CTRL+V:a texten så du får vackert öppna länken om du vill läsa vad han skriver).

Kommentera