Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Inlägg #300265

Sv: Spekulativt om kommande laguttagning för J-18 landslaget(86)
AudibleGiraffe:

Tror nästan att man kan räkna bort alla 87:or som inte lirar ordinarie J20-hockey från spekulationerna. Tror nästan att man har som inofficiellt krav att det ska vara så. Det känns rimligt på nåt vis.

Så de som känns rimliga är väl egentligen Ribbenstrand bland backarna och Ritola, Bergfors, Wandell och Pettersson bland forwards.

Men det finns så mkt att ta av bland 86:orna att jag ändå skulle förvånas om speciellt många 87:or finns med.
Skulle tippa på max två till turneringen i Schweiz och jag skulle egentligen inte ens förvånas om det inte kom med någon alls.

Ritola och Ribbenstrand finns med stor säkerhet med i diskussionen in i det sista.

Tror också att Björn Svensson får stanna kvar i Saskatoon under kommande turnering.
Han har just kommit igång med matcherna därborta och missade ju så mkt matchning i och med den svåra handskadan ifjol. Man vill nog låta honom komma in i liret i Kanada och inte störa det genom att plocka hem honom till den här turneringen. Speciellt när han ännu är poänglös därborta.

Däremot kommer han nog säkert plockas hem till årets tredje turnering när allt ska finslipas inför VM.


Tycker i övrigt att det är en turnering för lite man lirar för att det ska kännas helt bekvämt för min del. Jag hade velat ha en turnering runt jul/nyår som det brukar vara.
Nu är man så vitt jag förstått inte anmälda till nåt där och därmed är det ända från november till februari mellan turnering 2 och 3.
Kommentera