Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Inlägg #300871

Sv: J20 SuperElit omg 7
Robert P: I början av matchen var 87:kedjan med Pettersson, Madsen och Starkov riktigt bra, och kunde även göra mål. Starkov var enormt teknisk och hittade spelare med fin speluppfattning. Dock fick denna kedja mindre istid ju längre matchen led, de fick inte spela mycket i tredje.
Spångberg var dock bästa Frölundait idag, och gjorde några svettiga räddningar där Martin Gudmundsson var ofta inblandad. Martin blev jag mycket imponerad över, syntes att han är något extra. Jacobsén hade stora problem med honom flera ggr. Så jag hoppas verkligen att Gudmundsson går säker i landslagsuttagningen.
Linus Persson var inne på isen för det mesta som det kändes, som vanligt. Han är ju enormt viktig för Frölunda. Axelsson väldigt pigg i skridskoåkningen, fortsatt fin form med fina lägen.
Täng, Démen-W alltid bra. Däremot tycker jag att Jacobsén och Olsson inte var allt för bra idag.

Sen är väl Zajkowski svensk antar jag... Han har ju bott i Ö-vik hela sitt liv, och jag har för mig att han t.om är född där...Jaja.

MODO slog MIF efter straffar. Man tappar en 5-3 ledning en minut kvar.
86:backen Oscar Hedman 2 målsskytt, även 86:centern Jesper Andersson. 2 poäng även för Tommy Enström, och Mattias Hellström gör sin första poäng.
Ska kolla de andra resultaten nu.
Kommentera