Leksands IF

26644 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2231353

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Johannes Hedberg:

"Den 22/2 skrev du att Brynäs är ett misskött och sjunkande skepp och drar en direkt jämförelse till den formidabla stigande klubben Leksand."
Tagen ur kontext i samma meddelande skriver jag att ni har mer att vara nöjda än Leksand om senaste 20 åren och hyllar er.

"I januari kallade du oss för nya lyxfällan…"
Den hittar jag inte men med tanke på att ni gick 23 miljoner minus förra året så verkar det som det vara ren sanning.

"Det var bara en snabb koll nu på fem minuter. Jag orkade inte läsa alla dina inlägg i Brynäs-boken. Detta eftersom du skrev så mycket, och det tar lång tid att läsa igenom allt. Totalt skrev du 3 sidor galla om Brynäs från slutet av november till februari (vilket är mer aktivitet många Brynäsare håller på ett helt år)."

Det tolkar jag som att du gav upp för att du insåg att det du påstår är skit. Genom att bläddra igenom säkert 30 inlägg (ca det jag skrev mellan Januari februari) så hittade du bara ett som kunde vridas till provokation när jag senare i samma inlägg hyllar er.

"Tyvärr betedde sig lagets fans som as på sociala medier vilket gjorde att jag för första gången i mitt liv inte klarade av att glädjas med Leksand segrar… vilket jag alltid tidigare gjort (när de inte möter Brynäs)."

Som jag skrev tidigare så finns det sånna fans i alla klubbar och så är det i sportens väg. Kan inte du klara av det så rekomenderar jag dig att sluta vara på allmänna forum.

Man har säkert sett 10-20 i eran bok denna säsong som är 5 omgångar ung som redan njuter av Leksands dåliga start men vissa verkar inte kunna förstå att det är sån supporter kultur är mellan lag i almänna forum och kan bara hantera den när det går bra för egna laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno:

Jösses, du har sannerligen väldigt liberala tolkningar.

Jag har aldrig, under mina snart 32 år på jorden, upplevt så hybrisfyllda supportrar som leksingar under fjolårssäsongen. Totalt befriade från ödmjukhet och berusade av skadeglädje. Och då var ni inte ens nära att vinna något. Jäkligt synd att ni supportrar förstörde ryktet klubben förtjänade för det fina spel Leksand visade upp.

Lycka till mot djurgården på torsdag. Ta det lite lugnt om ni vinner bara.

Nu lämnar jag det här forumet. Det är så tyst här inne ändå just nu…
Kommentera