Leksands IF

26296 inlägg · 1365 ämnen

Inlägg #2507313

Sv: Silly season
Jaha som dom flesta troligen vet så fick Brynäs bli laget som lämnade SHL iår och med det så lämnas några spelare utan klubb så jag tog mig friheten att kolla på vad som skulle kunna vara intressant för vårat Leksand. OBS alla dessa spelare förutsätts att dom betalas en rimlig lön för det dom har och kan prestera.

D. Timashov https://www.elitepros...o-timashov :
En spelare i prime ålder (26) och producerade 10+23 denna säsong. Absolut ett alternativ för en 2a eller 3e kedja.

S. Johannesson https://www.elitepros...ohannesson
Väldigt ung spelare (22 år) som exploderade poängmässigt från backpositionen med sina 8+24. Skulle möjligtvis kunna gå in i ett andra backpar då jag anser att
Caito - Lindholm är given första (om Lindholm stannar).

D. Sklenicka https://www.elitepros...-sklenicka :
Även han i prime ålder (26) och likt Johannesson så kommer han från en poäng stark säsong som back med 7+24 och skulle gå lira i ett andra backpar.

J. Kinnvall https://www.elitepros...s-kinnvall :
Ännu en spelare i prime ålder (25) men som kommer från ett sämre år på poäng fronten (8+11) som har varit hans styrka tidigare. Jag vet även att han varit en av dom kanske mest kritiserade spelarna i Brynäs men jag tror ändå han är min önske värvning av alla dessa spelare då han är bevisad offensiv toppback i SHL som kunde spela pp med Timrå och HV åren 18/19-20/21. Känns väl dock som han har en framtid i HV eller Timrå.

Insåg efter jag gjort denna lista att det blev ett stort fokus på poäng starka backar men jag tycker ändå att det var en av Leksands större svagheter förra året efter överbetalda "stjärnor" som underpresterar grovt i första kedjan (Hrivik och Cehlarik).

Ser gärna att få lite insight av brynäsare om ni tycker mina spaningar är bra eller dåliga. Jag går ändå efter stats och minnen av dom matcherna man snappat upp när dom spelat (troligen mot Leksand) så ni har nog en bättre koll på karaktär osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jalapeno: Inga dåliga spelare direkt, men ser gärna att vi gör oss av med ett par underpresterande forwards innan vi rekryterar nytt
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Ingen av dessa tack. Vill du kvala och åka ur så ska vi ha Kinnvall.
Kommentera