Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Lhc-Luleå

1249304 · » Till forumet


Sv: Lhc-Luleå
Halloj.

Tänker ni falla på mållinjen i år igen eller tänker ni åka ut tidigare?

Skämt åsido, ni ser vassa ut i år! Kanske dags för första guldet nu?
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
distanserad:
Hoppas det ...:)
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
När man hunnit smälta det hela så känns det jävligt kul att få Frölunda i kvarten. Kommer bli en grym serie om båda lagen får fart på spelet. 
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
LHC-girl: Jaha, blir att välja på Frölunda o Färjestad då. Skit att vi inte kan hålla 2:a platsen.
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
distanserad:
Luleå känns okey att möta ,,det "brukar" ju gå bra ,, Skellefteå ..njjaaee hellre då fbk,, jaja vi får se i morrn !! Nu när besvikelsen har lagt sig så ska det bli riktigt spännande !!! resultatet tänker jag inte tippa ..kan gå hur som helst !!! :)
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå

LHC-girl:nä inte direkt. 

Men å andra sidan - vi spelar en avgörande mot HV om seriesegern. HV som inte heller har någon raketform direkt... Vinner vi får vi Luleå eller Timrå i kvarten. Känns bra. Vinner vi inte får vi Frölunda eller Brynäs (om inte djurgården vinner). D.v.s. troligen Brynäs. Ingen av dem potentiella motståndarna skrämmer sååå mycket, eller?

Däremot förlorar vi och djurgården vinner, väntar troligen Frölunda, FBK eller Skelefteå. Då vet i fan om vi inte ska FBK trots allt. Även om jag tror vi tar Skellefteå med motiveringen att vi ska ha revansch från fjolåret. Ingen av dem tre känns som en skrattmatch direkt med dagens form... kan ta slut snabbt i år igen om vi har otur.

Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
Våran form är lysande inför slutspelet ,,, NOT ,,,blev dessutom Norrena skadad oxå ??? Suck !!
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
LHC-girl:
Vilken pajas han är P Claesson !!!!!
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå
distanserad:
Håller med !! Tony sa innan säsongen att musse är Es mest underskattade spelare !!Det är bara att skriva under !! Hoppas verkligen att han är med efter Os !! Nicklas Persson ev till Os vilken dröm !! Skulle va riktigt najs !! Sen vet man ju aldrig vad som stämmer ...med media !! Hoppas han kommer till oss nästa säsong !!
Kommentera

Sv: Lhc-Luleå

LHC-girl:Tycker det är lite läskigt hur mycket nyckelspelare betyder för laget när någon är borta. Läs Mange och Musse. Speciellt Musse. Saknas enormt. Powerplay utan Mange är rätt så jävla ovasst också. 

Bara hoppas att alla finns på plats när det ska börja avgöras. 

Kommentera

Lhc-Luleå
Hoppas på förbättring i försvarspelet till ikväll ,,tyvärr utan Mange då !!
Kommentera

1249304 · »