Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Nu ska vi se vad ni går för!

6441 · » Till forumet


Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
OK jag förstår att det inte är så lätt att ha koll på ett annat lag än ens favoritlag. Stort tack för rapporten i alla fall. Ser fram emot matcherna mot Djurgården. Vi måste spela på absolut topp + ha tur om vi ska ta poäng av er! Välkomna till Stångebro!
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Tack Different!
Skönt att LHC verkar vara på rätt väg igen, som det verkar enl. både dina och B&W:s kommentarer.
Visserligen mot allsvenskt motstånd, men ändå ett bra sådant, jag tror Bajen kommer att vara med i toppen av AS i år igen.
Tycker också det verkar som om Helber fått en liten nytändning, han var ganska blek förra ES-vändan men har startat försäsongen bra. Hoppas det håller i sig.

Betr. kedjeformationer så tror jag det kommer att vaskas om lite grand framöver, men i och med att det är så pass många nya gäller det nog att ge dom chansen att spela ihop sig lite grand. Tidigare säsongers eviga mixtrande gjorde att det ibland såg lite vilset ut.
Men när det gäller Fredde skall han ha ett par stabila backar samt en center eller vinge som är duktig i defensiven med sig. Hans +/- stats ligger inte direkt i topp i laget...
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Oj, oj, oj, vilka önskemål. :-) Hm, kan nog inte hjälpa er med personanalyserna, sååå mycket hinner jag inte sätta mig in i ett lag jag inte håller på. Först och främst får man gratuelra till vinsten, 5-2. Det var faktiskt inte tal om annat, LHC styrde från första nedsläpp, det var snarare en tillfällighet att det stod 0-0 efter första.

Som nån påpekade så finns det ju bara en gnagaRE, det blev ett skrivfel förut. Myran hade det dock trångt, fick inte en kvadratmeter av Bajarna! Han måste ha en del blåmärken i mellangärdet imorgon, hakningar och rapp hela tiden... Pelle verkade tänd och lyfte hela femman kändes det som. Förklaringen tror jag vi fick när jag upptäckte Hardy på läktaren...

LHC såg både pigga och rappa ut, jämfört med Bajen. Om det är formen eller motståndet som fick det att se ut så vet jag inte, men Bajen var INTE som jag är van att se dem.

Det var rätt mycket utvisningar, fast jag tror allt att domaren missade lika mycket åt båda hållen. Dock missade han en obegripligt klockren tripping när Jocke Persson, Bajen-målisen, hackade och 'störde' Myran (som som vanligt strök längs målområdet) och till sist drog han omkull honom. ALLA såg det... Annars får jag nog säga att Bajen stod för hakningar och annat man gör när man inte hänger med och LHC körde en del småfula påhopp längs sargerna. LHC var en man kort rätt ofta,men med tanke på hur uselt Bajens powerplay-spel var så kändes det som att det snarare var jämnt antal på isen.

Matchen i sig var spel mot ett mål långa stunder, för att sedan svänga fram och tillbaka, med missade målchanser i ett. Hade det itne varit för Jocke P så hade det nog nästna blivit tvåsiffrigt... Men LHC hade också tur. Åtminstone tre ggr var pucken förbi Jensen utan att han visste om det, men det var alltid någon eller något som räddade den.

Helber sköt matchens kanonskott! Det gick ett sus genom HELA Globen (ja, dvs alla ca 2-300 som var där), dvs även bajarna var impade. Coolt. :-)

Ja, det var nog vad jag kunde meddela, jag hade fullt upp att spana in alla mina juniorer (i Hammarby) + Myran och Pelle och dessutom skulle man ju se matchen.

Nu är dags att krypa til kojs, om 5 timmar drar man till Åland och kollar in sitt eget lag! :-)
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Vill bara instämma i vad Lejonet ber om... Kul om Du DIFferent vill berätta lite om matchen Hammarby-LHC.

T.ex. är jag nyfiken på hur Emwall klarade sig tillsammans med Convery och Fredda J. Jag skulle gärna se att Bendelin & Weiderståhl skulle prova Pelle Eklund där innan allvaret drar igång och kanske låta Emvall spela med Berndtsson och Myran. Vad tror ni om det DIFferent och Lejonet?

Är också nyfiken på hur Saramaa spelade tillsammans med Convery!
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Kom gärna med lite kommentarer från drabbningen Different.
Jag är speciellt nyfiken på att se om LHC får igång någon vettig speluppbyggnad. I matchen mot HV, och efter vad jag förstått även mot VF, var man ganska fantasilösa i mittzon. Ingen adress på passningarna, dålig rörlighet i spelet utan puck etc etc.
Det syntes att LHC hade en hel del att jobba på, iofs har det inte gått så lång tid sedan dessa matcher, men å andra sidan är det inte så långt kvar till seriestart heller...
Centrarna måste komma igång och styra upp spelet lite mer, det håller inte att vingarna tittar ner i isen och trampar rakt fram tills det tar stopp, det gör det alldeles för snabbt i ES...
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Och LHC-Leksand på Torsdag. Ni har givetvis rätt för i dag är jag yrast i stan. Tack Robert för påminnelsen. Jag ska nog kolla fakta innan jag rättar någon nästa gång.
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Antirrhinum maj har fel.
Matchen Hammarby-LHC spelas ikväll i Globen.
AIK-LHC nästa onsdag 5/9
LHC-Hammarby tisdag 11/9

Hoppas det är lite piggare ben idag. Det såg väldigt segt ut mot HV
senast.
Kommentera

Sv: Nu ska vi se vad ni går för!
Du lär bli besviken om du vill se Hammarby-LHC i kväll. Matchen LHC-Hammarby spelas på Torsdag i Stångebrohallen. I kväll i Globen så är det AIK-LHC.
Du skriver att du vill se hur det går för gnagarna(i LHC?). Myran är en person = (ex)gnagaren. Eller räknar du in någon mer spelare där?
Kommentera

Nu ska vi se vad ni går för!
Eftersom jag måste vänta ända tills imorgon innan jag får se mitt DIF så tänkte jag fördriva kvällen i Globen ikväll och kolla in Hammarby-LHC (tillsammans med en LHC-kompis). Det ska bli spännande att se vad ert lag går för, framförallt se hur det går för gnagarna och Pelle. Eftersom jag har rätt stora förhoppningar på hammarby i år så ska det bli kul att se hur ni matchar dem.

Om inte annat ska det bli gôtt att komma hem till Globen igen, efter 4 månader!
Kommentera

6441 · »