Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #1031488

Sv: SM-Final #3
Hur fan orkar dem? Hur kan man kalla sig expert?

"LHC är ett sjunkande skepp".

Jasså? 2-2 i matcher i finalen mot storfavoriterna HV. Man var dessutom ett suddenmål (eller straffslag om ni så vill) från att ha haft 3-1 i denna skrivande stund. Ja, skammen för svensk hockey är verkligen på dekis.

Botemedel? Kicka Stana?
Jaha. Vad bra. Ja det måste naturligtvis hjälpa. Stana har varit riktigt bra i slutspelet vilket har fått hela laget att lyfta igen, spelarna litar på honom, men visst - man kan klandra honom lite för 4-1 målet senast då han står felplacerad, men å andra sidan ska han inte behöva ingripa alls i Powerplay. Så - nä in med Fransson istället. Killen som INGEN litar på i laget, som inte spelat på skitlänge - inte sen han var urdarrig senast i serien. Spelar ingen roll om han skulle gå in och storspela - för hela vår offensiv kommer bli lidande då backarna inte vågar kliva upp.

Ja du Mats - du har sannerligen tänkt efter rejält för att fylla din kvot av bokstäver idag.

Ska något radikalt göras så förespråkar jag att man i första perioden dubblar skiften för 1:a linan och tok offensivar. När vi sen i andra inte kan hålla samma tempo så dubblar vi i stället 4:e kedjans tid och låter dem gå på tok offensiven. I sista leder vi då redan med 5-0 så då kan vi låta musse, blomman och majje få mycket istid och bara smälla på hv fysiskt så de är möra inför fredag. Så har vi sen ett klart SM guld på fredag! Hur svårt kan det vara?
Kommentera