Linköpings HC

7298 inlägg · 776 ämnen

Inlägg #1995105

LHC tillbaka i vinstspåret efter mäktig seger mot Lyxfällan
Så här med lite distans till det hela kan vi kallt konstatera att det definitivt INTE blev någon minnesvärd Hockeyhelg för Dalarnas Stolthet, £eksands IF med sina 'mästerliga' Trottoarkantstrejdande Knäckebrödsbagare.

Detta var förvisso inte speciellt förvånande, då era i 'dåvarande kanonform' , extremt fruktade Lejon från Linköping, stod för motståndet.

Linköping anförs som vi ju alla vet, av två oerhört ryktbara herrar vid namn CRY-Bert Robertson och Folke Filbyter.

CRY-Bert formligen spolade isen framför era mannar med sina enorma tårkanaler så att era extremt "formstarka" rytande Lejon under Lördagen formligen kunde 'skölja över' och dränka £eksands desperat 'plaskande' Knäckebrödsbagare..
Detta i kombination med den beryktade Folke Filbyter och hans Enormt långtgående strategiska erfarenhet av att gå segrande ur 'böljande' Sjöslag.

Detta var £eksands femte raka nollpoängare, och de förhatliga men för £yxfällans IF:s vidkommande 'väl så bekanta' tabellplaceringarna 13 och 14 närmar sig nu med stormande steg..

Den förtrollande 'magi' som den sifferanalytiske "Trollkarlen" Tomas 'Tjommen' Johansson tillsammans med AIK:s forne helgonförklarade Hockeyikon Roger 'Mysfarbrorn' Melin under inledningen av säsongen personifierade, tycks samtidigt Totalt ha upphört att existera..

£eksand står nu som sagt på 5 raka förluster, och med det spelschema som £IF står inför under de närmaste 6 veckorna, är det nog fullt sannolikt att det totalt kan bli Minst 10, kanske t.o.m upp emot 17 raka nederlag för £eksands tidigare Så framgångsrika Trottoarkantsförsäljare, innan nuvarande BECKSVARTA negativa Trend 'isåfall'... kanske i alla fall tillfälligt, kan brytas...

I den Trettonde omgången f.o.m NU, den 5/12, sammantaget i omgång 23, 'priviligieras' nämligen £eksand med att få möta Oskarshamn på hemmais.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: LHC tillbaka i vinstspåret efter mäktig seger mot Lyxfällan
Simon Karlsson: Hur känns det att sitta på 'TränarJUVELEN' CRYBert Robertsson YTTERLIGARE... 2 år.. när det relativt sannolikt nalkas spel i Hockeyallsvenskan ?????...
Kommentera