Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #506077

Sv: Skammligt
Lite fruktansvärt detta är. Först hela denna händelse är irriterande. Ok att de inte skulle gå ut, men detta är tydligen inte så ovanligt. Ok att det var dumt att vara otrogen. Men jösses, det är så fruktansvärt att läsa vad vissa skriver.

Killarna blev frikända från de som är insatta i fallet men här finns minsan folk som vet mycket bättre och är mycket mer lämpliga att dela ut straff. Ja vet. Varför gör vi inte som på 1200-talet och skramlar ihop lite facklor och besöker deras hem. Bra ide.

När någon säger något i killarnas försvar får man alltid ett genomtänkt svar som "vilken sjuk kvinnosyn du har". Öhhhh......ok. Vet inte varför jag tror att det finns en hel del kvinnor som vill ha sex med kändisar. Om jag har fel så måste Gene Simmons i Kiss vara fruktansvärt snygg o trevlig med tanke på att han har ett fotoalbum på ett par 1000 tjejer som han har legat med. Förresten, bäst vi stänger gränserna för Kiss. Jag menar tänk om de skulle komma hit och ha sex med någon. Eller ännu värre Robbie Williams som själv har sagt att han är sexberoende. Men hemska tanke om han skulle komma till Sverige, hur skulle vi kunna hantera det. Hänga honom i närmaste träd?

Nej tack. De blev frikända och jag anser inte att varken vi eller någon annan har rätt att dömma dem då.
Kommentera