Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Skammligt

521537 · » Till forumet


Sv: Skammligt
Med lite distans till händelsen måste sanningen äntligen fram;
skamligt stavas med ett m.
Kommentera

Sv: Skammligt
Vilken kvinna pratar ni om egentligen?

Hon som talade ut i Aftonbladet kom inte ens ihåg att hon träffade hockeypelarna - förutom en tresekunders-sekvens - tills morgonen.

Kvinnan som berättar i länkad artikel har ett bättre minne:
-----------------------------------------
"Själv säger 21-åringen i förhör:
– De var trevliga och frågade om jag ville följa med till hotellet.
I ett rum på spelarhotellet Scandic Park hamnade 21-åringen sedan ensam med NHL-stjärnorna. Enligt kvinnan ska spelarna sedan vid 02.30-tiden ha börjat våldta henne.
– Jag var påverkad och hade inte kontroll på situationen, säger hon.
Kvinnan fortsätter:
– De var på mig hela tiden.
Enligt 21-åringen pågick övergreppen till morgonen.
-----------------------------------------

Tyvärr är det politiskt inkorrekt att ifrågasätta de båda kvinnorna - de var ju tre, och hon bara en.

(Eller två. Eller schizofen. Eller inte riktigt korrekt i uppgiftslämnandet.
Stryk det som ej önskas.)
Kommentera

Sv: Skammligt
knaskamilla: Är det kvinnopsykologi på väldigt hög nivå eller? snälla, kan vi inte köra lite omvänd psykoligi du och jag?
Och kan du ange orsaken till varför du inte svarade på mitt brev?
Kommentera

Sv: Skammligt
Poffa: Är du ute ofta i H-sand eller? jag är inte ute så ofta som du verkar tro om mig i det här fallet! Nu var det inte i H-sand detta inträffade, utan på The Lab i sthlm, sen tror jag att nåt sådant kanske inträffar 1 gång på 10 år i H-sand, fast det är ju bara min skitgissning, skynda er alla inteligenta modoitare, dissa nu mitt inlägg riktigt ordentligt nu!
Ha ni eran "svensson" åsikt om fallet, så har jag min Dawidovski åsikt i fallet! jag tror knappast nån av parterna lever längre på nån av sina åsikter om "våldtäkten ushhh"
Kommentera

Sv: Skammligt
knaskamilla:

Äsch, i Härnösand är det där en normal lördagkväll på krogen. Ser mandet varje helg har man kanske lite andra värderingar än vi som höjer påögonbrynen åt sånt här.
Kommentera

Sv: Skammligt
Dawidovski:
 
Oj. Vilken tur att någon som var med och vet vad som hände äntligen uttalar sig. Nu behöver vi inte fundera mer.
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: En groupie i mängden har bjudit ut sig till några hockeyspelare. Händer hela tiden över hela världen. Sen ångrar sig tjejen dagen efter och anmäler de för våldtäkt och det händer också hela tiden.

Fyra vuxna personer har frivilligt haft sex med varandra.
Inget brottsligt har ägt rum! Och media har betett sig som några riktiga svin.
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Hehehe ja visst var det mn kunde liksom inte låta bli att skoja till det i all bedrövelse :)
Kommentera

Sv: Skammligt
mok: Eh...nästan lite fulgubbe-varning på det där inlägget.;-)
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Jag tycker snarare tjejer skall ha tajta kläder dricka alkohol o gå ut ensamma :)
Kommentera

Sv: Skammligt
Lundberg74: Varför skulle man som tjej inte kunna få gå på krogen själv? Är det av samma "skylldejsjälv-anledning" som gör att tjejer i dagens läge inte bör ha korta kjolar, inte bör dricka alkohol och inte bör ha åtsittande kläder osv.?
Kommentera

Sv: Skammligt
Lundberg74: "Och går men verkligen ut som ensam tjej i dagens läge på krogen......"
 
HERREGUD! Jag tycker mest synd om dig.
Kommentera

Sv: Skammligt
Lundberg74: "Vi var inte där nån av oss. Och mediernas kraft är otrolig. Vi luras alltför lätt."

Håller fullständigt med. Det är så lätt att fördöma folk. Aldeles för många som bara skriker "rätt åt dem", "bannlys dem för alltid", "Svin" trots att de inte vet vad som hände. Är så lätt att bara följa strömmen och anklaga.

Det jag är helt säker på är att jag tycker synd om spelarnas familjer. Är killarna oskyldiga så tycker jag väldigt synd om dem men har de våldtagit tjejen skall de i fängelse, kända eller ej. Tjejen då...Har hon blivit våldtagen är det självklart väldigt synd om henne, om inte tycker jag att hon skall i fängelse och ha så mycket skit som möjligt. Väntar och hoppas att den nya utredningen skall ge resultat.
Kommentera

Sv: Skammligt
Jag tror så här. Spelarna var lite luriga och den här tjejen var drogad. Hon berättade att hon hade pratat med en kille i baren som inte var en av spelarna och efter det "minndes" hon inget.
Och som Lasse Anrell sa, -vill dom ta på varandra behöver dom väl inte ha en åskådare.
Och går men verkligen ut som ensam tjej i dagens läge på krogen......jag försvarar ingen och tror på ingen. Vi var inte där nån av oss. Och mediernas kraft är otrolig. Vi luras alltför lätt.
Och nog tror jag att det är lätt att ryckas med, va fan det är ju ändå "världskändisar" vi talar om. Vilken singeltjej skulle inte vilja skryta om det....

Jag tycker dock väldigt synd om dessa spelares familjer hoppas alla tänker på dom.
Kommentera

Sv: Skammligt
millis: Är det den lilla blivande journalisten i dej som talar när du försvarar media :)
Kommentera

Sv: Skammligt
millis: - "Sen är jag trött på att man ständigt ska ifrågasätta media. Visst ska man inte tro på allt som står i tidningarna...men ska folk inte alls ta ansvar för sina handlingar längre?"

Tycker det är sunt att man ifrågasätter vad som står i tidningarna. Oftast räcker det att läsa ett par som skriver om samma händelse för att förtså att allt inte är som det skall. Ta bara flickans uttalande som ett exempel:

Expressen:

Själv säger 21-åringen i förhör:
– De var trevliga och frågade om jag ville följa med till hotellet.

-"De var på mig hela tiden.
Enligt 21-åringen pågick övergreppen till morgonen."


Aftonbladet:

- När den 22-åriga kvinnan vaknar upp på Scandic Park hotell har hon inte en aning om var hon är - eller vilka männen i rummet är.

- Jag minns inte ens att jag skulle ha träffat någon fler efter det.

- I stället tittar hon ner i golvet under tiden som hon börjar leta efter sina saker - och upptäcker två öppnade kondomförpackningar slängda bredvid sängen.
— Då tänkte jag, vad fan är det som har hänt, säger hon.

Skall man tro tidningarna så är det något som är väldigt fel här. Först pratar vi om två olika tjejer samma natt. En är 21 och den andra är 22.
En kommer ihåg övergrepp hela natten den andra upptäcker kondomer på golvet och undrar vad som har hänt.

Millis, tycker inte du det är lustigt om allt tidningarna skriver är sant?
Antingen ljuger flickan om kvällen eller ändrar tidningarna lite som de själva vill. Jag vet vad jag tror på, gör du?
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: i vissa fall är det väldigt enkelt att se om folk är drogade och i andra helt omöjligt. Är lite som fylla. På vissa ser man om de har tagit en öl på andra syns det knappt att de är tokfulla.


- "Men du kanske förstår att det låter lite "plumt" att bara bortförklara ett fruktansvärt brott med att det inte finns några bevis"

Samtidigt skulle det vara fruktansvärt om folk kan åka in i fängelse och få sina liv förstörda utan bevis. Skulle bli väldigt fel om det räckte att man sa t ex. Han slog mig, så fick han åka i fängelse i 3 månader. Det är inte alltid så lätt att bevisa att du inte gjort något.
Kommentera

Sv: Skammligt
qp: Det är därför jag har bråkat så mycket med vissa. De verkar veta precis vad som har hänt. Varenda sekund av kvällen. Och allt som flickan säger är sant men allt killarna säger är falskt.

Detta är långt ifrån första gången någon i landslaget har gått ut och tagit en öl under en turnering, kommer säkerligen inte heller vara den sista. Tycker att straffet att inte få vara med i landslaget resten av året samt de problem de kommer få hemma är straff nog. En helt annan sak om man skulle komma fram till något mer om kvällen. Håller med om att det inte var snyggt och kan till viss del förstå att de blev avstängda resten av serien(även om jag tycker att det dem gjorde hörde till landslaget och inte klubblaget).
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Har aldrig påstått att det är enkelt, det är bara det att jag blir
rent av illamående när jag tänker på vad som krävs för att verkligen få någon fälld för den här typen av brott.
Nu har jag har inte en aning om just dom här killarna har begått något fel eller inte, och jag hoppas verkligen att dom inte har gjort det. Men du kanske förstår att det låter lite "plumt" att bara bortförklara ett fruktansvärt brott med att det inte finns några bevis.
Vore det så enkelt så sker det ju tydligen nästan aldrig några våldtäkter i Sverige.
Och förresten...så är det faktiskt i vissa fall lättare att se om en person är
drogad än full. Det syns på ögonen, men det är kanske är ett gammalmodigt ställe att "titta på" om man ska ragga upp någon...
Kommentera

Sv: Skammligt
millis: Handlingen i sig? Du menar gruppsex?
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72:

Tycker det är lustigt hur den här debatten utvecklas. Det verkar som vi tjejer mest är upprörda över själva handlingen i sig medans killarna är mer upprörda över att det just hände under en landslagsturnering...

Sen är jag trött på att man ständigt ska ifrågasätta media. Visst ska man inte tro på allt som står i tidningarna...men ska folk inte alls ta ansvar för sina handlingar längre? Det räcker med att påstå att ALLT som skrivs, i synnerhet i Aftonbladet är lögn så är allt frid och fröjd.
Jag lyssnade på den senaste presskonferencen som var med "svinen".
De enda de ångrar är att de blev påkomna och uthängda..stackars pojkar som åkte dit med byxorna nere.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Du förstod nog inte vad jag menade. Alla snackar om det som ingen vet, nämligen vad som hände efter det spelarna gick ut på natten. Om det kan man tycka vad som helst tills dess vi får reda på sanningen, om vi någonsin får det, men det blir enbart spekulationer om vem som gjorde vad, när och hur. Det är en slags moral, att vara otrogen, att ev utnyttja någon mot dennes vilja eller ha gruppsex men den är mer privat så länge brott inte konstaterats. Dessutom är det en mindre grupp som drabbas, de inblandade med familjer.
Jag anser däremot att, i deras uppdrag att representera landslaget, ingår
att sköta sig, att vara ett föredöme och stå upp för laget. Det har de helt missat eller så bryr de sig inte om det. Att gå ut själva, medan övriga i laget försöker samla sig inför match genom vila, är uselt. Att sen natten
utvecklar sig som den gör, utan att någon av herrarna tänker på att de är där(Stkhlm city) för att spela hockey för Sverige, inte ta en bärs o ragga brudar, det är genomruttet och oseriöst. Tycker dom pissar på Tre Kronor
genom sitt agerande och som fans känner jag mig kränkt att spelare kan
bära sig åt på det sättet.
Alltså: vad de gjort är alltså en sak, men ATT de gjorde det känns mest!

Skämmes tamefan (utan c) bara så du vet!
Kommentera

Sv: Skammligt
qp: För övrigt så är inte fane mig inte heller riktigt, bara så du vet det!
Kommentera

Sv: Skammligt
qp: Du anser att jag behandlar ämnet lättvindigt. Jag anser att många blåser upp det något fruktansvärt.

Tycker avslutet på Lasse Anrells krönika är väldigt bra.

" Jag tror att vi en dag kommer att se tillbaka på de här händelserna och undra över hur de kunde hanteras så illa av samtliga inblandade.
Vi kommer att undra lite över hur ett samhälle som bara syftade till att hetsa fram sex och snusk i media, i dokusåpor och i film plötsligt drabbades av total moralpanik.
Vi kommer att undra lite över hur stelbent svensk idrott fungerar - gör man bort sig får man absolut inte en andra chans, då får man sparken och kastas ensam ut bland vargarna och får klara sig själv."

För vissa (även folk som representerar Sverige) är det helt ok att ha sex men för andra är det bäst att de flyttar från Sverige annars blir de lynchade.

Men såklart, det säljer ju lösnummer. Det är ju allt tidningarna bryr sig om. Fakta används bara om det passar. Bättre att vinkla det som man själv vill. Vem bryr sig om ett antal personer blir skadade, det är ju skit samma bara man säljer några få ex mer. Tyvärr tror fortfarande folk på allt som skrivs i tidningarna.

Tycker bara det är synd om samtliga inblandade, ja även flickan.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Du behandlar ämnet lite lättvindigt tycker jag. Hade bockarna Bruse gått å lagt sig när de skulle hade vi sluppit den här debatten, eller hur! Det finns definitivt inget försvar för deras handlande. Blir man uttagen att representera landslaget så får man fane mig vara så seriös att man följer de regler som finns skrivna, eller oskrivna, och inte beter som dom gjorde. För övrigt stavas våldtäkt utan c, bara så du vet det!
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Ville bara bevisa att det inte är så enkelt som de flesta verkar tro.
Tycker det är nästan lika illa att bli falskt anklagad för våldtäckt som att våldta.

Observera nästan nu.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Oj så lätt du gjorde det för dej då...inga svar, utan bara bemöta frågor med nya frågor.
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: "Sätter man antalet såna anmälningar i jämförelse med hur
många faktiska våldtäkter som sker, så kan man nog kalla dem för
vanliga! Eller hur?"

Absolut. Jag säger bara att det inte är så ovanligt som man tror. Men självklart är det vanligare med "riktiga" våldtäkter. Nog om det nu. Jag tycker iallafall att det var rätt av LHC att sparka grabbarna. Som man bäddar får man ligga. Eller, den man ligger med får bädda.
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Senario:

Kille sitter i en bar o snackar med en tjej. De sitter där ett tag och blir rejält fulla. Killen frågar om tjejen vill följa med och hon svarar ja.

Väl i killens lägenhet så frågar tjejen om killen vill ha sex. Är han då en våldtäcktsman om han säger ja eftersom tjejen är full?

Enligt många här är han tydligen det.

Och skall man tro tidningarna så är väl tjejens utalande ganska så motsägelsefulla, men man skall visst bara tro tidningarna när de skriver skit om killarna. Spelar ingen roll att tjejen bara kommer ihåg någon sekund vid ett tillfälle och vid ett annat beskriver vissa situationer fullständigt.

Sedan enligt henne själv hade hon inte druckigt så mycket att hon borde ha minnesförlust, vilket borde innebära att hon blivit drogad. Oftast när hon talar så säger hon att hon inte äns kommer ihåg killarna alltså kan de inte vara de som drogade henne.

Vad får vi fram då. Jo, hon var inte så full, om hon var drogad kan det vara väldigt svårt att märka.

Och du Selina, du ser bara åt ett håll.....din sista kommentar. Varför inte vända på den. Tänk om det var din pojkvän/make, son eller rent av din pappa som var oskyldigt anklagad för våldtäckt trots att det inte fanns minsta bevis?
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Man kan komma ganska långt med empati och ett vanligt sunt bondförnuft...synd att sånt inte säljs på piller, för många verkar behöva en extra dos.
Förstår inte vitsen med att vilja ha sex med någon som är så drogad eller full att de inte minns något efteråt.

Men du får ju ha din åsikt...tro bara om den åsikten skulle vara densamma om det tex var din syster, flickvän/fru, dotter eller rent av din mamma som var drabbad. Skulle du fortfarande hävda att sålänge inga bevis finns så har hon inte blivit utsatt för något?
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Visst kan man se det så om man vill. Man kan även se det som att om samma regler gäller för alla som för Husse,Lilje och Tallinder så har alla som gått träffat någon på krogen gjort sig skyldiga till sexbrott(skrev inte våldtäckt, nej) vilket faktiskt är ganska patetiskt och inte minst skrämmande.

Man behöver inte direkt överdriva så mycket för att konstatera att man snart måste be en tjej göra alcotest innan man kan ha sex med dem.
Kommentera

Sv: Skammligt
Selina: Kalla dom för Ovanliga...ska´re ju stå.=)
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Vi är väl inte mer än människor. Människor som gång efter
annan har läst om hur lagarna kring våldtäkt är bristfälliga.
Men det kanske är så att det knappt förekommer några våldtäkter
i Sverige, för inte sjutton åker någon större del utav gärningsmännen fast!
Märk väl att jag inte säger att något brott har begåtts just i det här fallet...
men det går inte heller att utesluta.
För friandet var just pga brist på bevis, vilket sker i många fall.


Emma no15: Sätter man antalet såna anmälningar i jämförelse med hur
många faktiska våldtäkter som sker, så kan man nog kalla dem för
vanliga! Eller hur?
Kommentera

Sv: Skammligt
Falahk: Du tycker att "mora", själv skulle jag stava "Mora",
agerade rätt när dom stängde av "lilja", jag skulle skriva "Lilja".

Du tycker dessutom att LHC överreagerar när som kickar Huselius och Tallinder...

Tre tokar, och du vill vara hårdare mot token i Mora!
Kan det bero på att du älskar Leksand?
Kommentera

Sv: Skammligt
tycker mora agerade rätt som stängde av lilja, men jag tycker det var lite overkill av LHC att kicka huss och talinder

tycker det nästan det är lagom straf för dom att komma hem till sina familjer(vilket inte lär vara kul för nån av dom)
Kommentera

Sv: Skammligt
Nejdå, det tror jag inte innerst inne, ta det där med en nypa salt Kexchockladare! Lycka till i slutspelet
Kommentera

Sv: Skammligt
" - Nu kommer raset, Cluben"
Kommentera

Sv: Skammligt
orion: "Hmm...jag känner inga såna tjejer, är...(förlåt!) gör du?"

Nej, jag känner inte några såna som tur är. Och nej, JAG är inte heller sån. Men det är inte direkt ovanligt att tjejer anmäler en kille för våldtäkt även fast dom vart med på det själv. Det har hänt fler än både 5 och 10 gånger.
Tycker inte jag är speciellt luddig. Men du kanske inte förstår vad jag skriver? Kan jag vara tydligare?
Kommentera

Sv: Skammligt
Tycker det metalguru skrev i en annan tråd säger allt.

"Om "sätta på en tjej på ett hotellrum när dom representerar det svenska landslaget" skulle vara kriterium för livstids avstängning, så skulle vi ganska snart få lägga ned all landslagsidrott.

T.ex under OS i Sydney delades det ut en extremt stort antal gratis kondomer till de aktiva, om man slår ut det på antal deltagare och närvarodagar. Du tror att de användes till ballongpartyn?"
Kommentera

Sv: Skammligt
knaskamilla: Tycker bara att det hela har blåst upp till löjliga höjder.
Jag tror att alla (nästan) tycker att det var en korkad grej och att det var helt rätt att de inte fick spela i SHG. Men det har blivit lite förmycket..

Jag kommer aldrig döma någon om de gillar att ha gruppsex. Det är deras sak, inte min. Jag har inget med det att göra.

Skulle vara intressant att veta hur många stärnor som har haft gruppsex. Tror nog att det är en del.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72:
 
Skum jämförelse, hörru.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Det är väl lite skillnad att ha sex med frugan mot att ha gruppsex med en okänd tjej dan före en match i den tunering efter mästerskapen som svenskar hellst vill vinna.
Jag förstår att Cloetta inte vill stå för gruppsex... Det skulle inte jag ha gjort heller om jag hade sponsrat!
Kommentera

Sv: Skammligt
JanT: Nehe igen bra jämförelse? Menar du att musikartister inte kan vara förebilder? OK...Börje Salming då? Duger han?
Kommentera

Sv: Skammligt
knaskamilla: Det är väl klart att det spelar roll om tjejn var på eller inte. Jag vet inte hur du ser det men för mig är skillnaden stor mellan att ha sex och en våldtäckt.

De hade sex. Dumt tillfälle att ha sex på helt klart. Men det känns lite överdrivet och hyfsad häxjakt på dem. Klart de skall ha ett straff. Det borde alla som går ut när de spelar i landslaget ha. Men herregud. Borta från landslagspel för alltid?? Sparkade från klubben?? Man blir ju rädd för att ha sex med frugan om hon har tagit ett glas vin.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Jämförelsen med Gene Simmons är ingen höjdare om man säger så.... Starkt och rakryggat av LHC´s styrelse att ta detta beslut. Det hedrar dem. Lagbygget får sig dock en rejäl smäll när dessa nyckelspelare försvinner på ett bräde. MIK verkar tyvärr köra en fegvariant av LHC´s.
Kommentera

Sv: Skammligt
65selander: Det är väl egentligen inte själva handlingen man skall hänga upp sej på utan tillfället då dom gjorde det. Det var ju där dom verkligen trampade i klaveret. OK för att dom är otrogna men det anser jag inte vara mina buisiness.
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72: Min åsikt är dom ska mig f-n inte vara ute och svira när dom har ett ärofyllt uppdrag att sköta. Klart att dom skall få varva ner men då kan dom ta och r-a av varandra isf om dom är så horny så att dom måste släpa med sig en brud till hotellet.
 
Det här kanske får andra nissar som tar Tre kronor med en klackspark att vakna upp.
 
"Pennan är vassare än svärdet"
Kommentera

Sv: Skammligt
Proppen72:
 
Jag dömer dem. De har helt klart bevisat att de är idioter. Det spelar väl fan ingen roll om man gillar gruppsex eller om tjejen var på - de måste ju ha fattat att det aldrig skulle kunna sluta lyckligt! Särskilt om de nu inte ens var fulla, vilket de ju påstår att de inte var.
 
Är det sedan så att det råkade vara en våldtäkt är det tusen gånger värre, men jag tycker att det är nog illa om man utgår ifrån att de inte var det.
Kommentera

Sv: Skammligt
Lite fruktansvärt detta är. Först hela denna händelse är irriterande. Ok att de inte skulle gå ut, men detta är tydligen inte så ovanligt. Ok att det var dumt att vara otrogen. Men jösses, det är så fruktansvärt att läsa vad vissa skriver.

Killarna blev frikända från de som är insatta i fallet men här finns minsan folk som vet mycket bättre och är mycket mer lämpliga att dela ut straff. Ja vet. Varför gör vi inte som på 1200-talet och skramlar ihop lite facklor och besöker deras hem. Bra ide.

När någon säger något i killarnas försvar får man alltid ett genomtänkt svar som "vilken sjuk kvinnosyn du har". Öhhhh......ok. Vet inte varför jag tror att det finns en hel del kvinnor som vill ha sex med kändisar. Om jag har fel så måste Gene Simmons i Kiss vara fruktansvärt snygg o trevlig med tanke på att han har ett fotoalbum på ett par 1000 tjejer som han har legat med. Förresten, bäst vi stänger gränserna för Kiss. Jag menar tänk om de skulle komma hit och ha sex med någon. Eller ännu värre Robbie Williams som själv har sagt att han är sexberoende. Men hemska tanke om han skulle komma till Sverige, hur skulle vi kunna hantera det. Hänga honom i närmaste träd?

Nej tack. De blev frikända och jag anser inte att varken vi eller någon annan har rätt att dömma dem då.
Kommentera

Sv: Skammligt
scim: Alla glömmer en sak: Man kan förmoda att varje hockeytränare går och när en dröm om att få leda Tre kronor, och när Roger Melin får chansen så går dessa två legoknektar ut och festar!

Huselius och Tallinder är inga trotjänare som hjälpt Linköping genom svåra tider genom lång och trogen tjänst, orsaken till att dom är där nu är att de betalade bäst när dom ändå inte hade något att göra.

Jag tycker att de visat visat förakt mot Roger Melin genom sitt agerande,
" De pissade på honom" för att travestera en känd TIK stjärna.

Hade Timråspelare gjort samma sak när LillKenta coachade? Eller ställer man upp lite extra? Svaret är givet för en lojal lagspelare....

Heder åt Roger Melin som coachade laget mycket bra i en svår situation!!
Huselius och Tallinder......jag tycker Linköping ska pissa tillbaka
Kommentera

521537 · »