Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #506426

Sv: Skammligt
Selina: Senario:

Kille sitter i en bar o snackar med en tjej. De sitter där ett tag och blir rejält fulla. Killen frågar om tjejen vill följa med och hon svarar ja.

Väl i killens lägenhet så frågar tjejen om killen vill ha sex. Är han då en våldtäcktsman om han säger ja eftersom tjejen är full?

Enligt många här är han tydligen det.

Och skall man tro tidningarna så är väl tjejens utalande ganska så motsägelsefulla, men man skall visst bara tro tidningarna när de skriver skit om killarna. Spelar ingen roll att tjejen bara kommer ihåg någon sekund vid ett tillfälle och vid ett annat beskriver vissa situationer fullständigt.

Sedan enligt henne själv hade hon inte druckigt så mycket att hon borde ha minnesförlust, vilket borde innebära att hon blivit drogad. Oftast när hon talar så säger hon att hon inte äns kommer ihåg killarna alltså kan de inte vara de som drogade henne.

Vad får vi fram då. Jo, hon var inte så full, om hon var drogad kan det vara väldigt svårt att märka.

Och du Selina, du ser bara åt ett håll.....din sista kommentar. Varför inte vända på den. Tänk om det var din pojkvän/make, son eller rent av din pappa som var oskyldigt anklagad för våldtäckt trots att det inte fanns minsta bevis?
Kommentera