Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1159390

Sv: Renberg, lagbygge och framtid
Larionov: det är inte officiellt att han lämnar laget men det är ju bara att lägga ihop två och två, varken LHF eller Bartecko har låtit särskilt sugna på en förlängning och dessutom är nog hans pengar så att säga redan upptagna på annat håll såvida det nu inte finns sponsorer som är villiga att betala enbart för Bartecko. Jag skulle bli extremt förvånad om han skriver på ett nytt kontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Renberg, lagbygge och framtid
LL: ...och apropå Hento så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Hans styrka ligger i att han är jämn och sällan gör riktiga plattmatcher (den senaste säsongen tror jag var ett undantag, hela LHC pendlade ju något enormt i prestationsnivå hela säsongen och deras försvarsspel i allmänhet var under all kritik långa stunder - ett inte helt obekant fenomen från när Lener tränade LHF, för övrigt) men samtidigt är det också hans svaghet för det är inte heller särskilt ofta man säger "i dag räddade Hento segern". Dessutom tror jag att Modig bara blir bättre under nästa säsong och kanske redan i dag är en bättre målvakt än Hento, så ska Hento till LHF så måste han redan från början acceptera att det kan bli till att öppna båsdörr en hel del också.

Jag är alltså inte tveksam till Hento sett till kvaliteter som målvakt, men finns det plats för honom? Är han beredd att kanske få spela andrafiolen?
Kommentera