Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1264842

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
Lindberg Råkkar: Frallan känns ju i det närmaste förlorad. Man pratar om Rahimi som "ersättare" på backplats. Inget ont om honom men om det är aktuellt känns det inte så roligt. Jag hade t.ex kunnat se Rahimi istället för våra två skadebenägna Jo(h)nssons men inte som back istället för Fransson.

Utöver det så verkar Anders Nilsson ha blivit erbjuden nhl-kontrakt och eftersom dom tog över finnen redan ifjol som gick i rundan före så är det väl inte så långsökt att dom vill plocka över även Nilsson och köra dom som en duo i AHL. DiPietro sitter ju på ett livstidskontrakt med klubben men det återstår väl att se om han blir 100% återställd från sina skadebekymmer, skulle det visa sig att han inte blir det så innebär det ju att Islanders har ännu större anledning plocka över Nilsson för att snabba på hans utveckling och anpassning till spelet där borta.

Överhuvudtaget så är detta "bad news" för Luleå Hockey, marknaden svämmar ju inte över av kompetenta målvakter precis och det kan ju innebära att vi får inleda säsongen med Rautio i mål och Lassinantti som backup.

Jag måste säga att börja kännas rätt svårt att se hur detta ska kunna sluta bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
Lindberg Råkkar: Frågan är hur det ser ut.
Måste han signa och fara över nu? Klart vill de och han ja då skall han ju fara. Minst på campen iaf.

Och det är ju säsong här

Men om han är inställd på spela 1 år till och sen endå dra
Men klart han kanske inte har kontraktserbjuande för det scenariot. Och de kanske inte behåller rättigheterna heller?
Kommentera