Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1372364

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey

Lindberg Råkkar:Bara tre kontrakterade backar inför nästa säsong. Och det var ju lagdelen som var bäst den föregående säsongen. Kommer Frallan hem? Jag tvekar, tror han blir kvar i Ryssland. Wallin lär väl komma på tapeten som vanligt, är ju en stående inslag på silly season numera. Johan Larsson från Bofors har tydligen fått ett kontraktsförslag men bla Färjestad och Skellefteå är ute efter honom.

När det gäller förlängningar så hoppas jag verkligen att den tandlöse förlänger . Tycker han var riktigt bra i slutspelet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey
Portello: Ja Wallin ger jag inte mycket för, Frallan lär ju vilja stanna ett år till i Ryssland vad det verkar och ska vi slåss om Larsson med både Färjestad och Skellefteå blir det nog tungt. Skellefteå har väl förmodligen 3 luckor att fylla på sin backsida. Så där lär det ju finnas en hel del istid att hämta och FBK har ju pengarna att pissa på alla andra om dom bara vill.

Jag tror vi kan räkna med att både Stryman och Jonsson förlänger, i så fall borde vi ha minst 4 backar.
Fälth-LandslagsJanne
Styrman-Jonsson

Topi har förvisso kontrakt men sämre spelare än han har hamnat i NHL efter liknande säsonger och det råder väl allmän brist på billiga backar där borta som dom kan fylla ut trupperna med.

RockStarJanne verkar ha tyckt det var skitkul att spela i Luleå, bara hoppas man får ha honom ett år till, frågan är väl om hans kropp håller.

Verkar som om man även är ute efter att dumpa både Lavander och Fabbe, den senare kan jag väl personligen leva utan även om jag tycker att han får väldigt mycket skit mest pga att folk inte förstår att han är en checkinglirare och inte något material för en scoring line.
Men att kasta borta Lavander känns ogenomtänkt, han var riktigt bra i slutspelet och är en av få som verkligen kan grisa hockey i vårat lag.
Dessutom kan han ju teka bra och är användbar i flera olika roller.
Kommentera