Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1374388

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey

Så är Sami Sandell samt Mattias Persson från Troja-Ljungby klara. Så Luleå fortstätter med att värva från allsvenskan eller finska spelare. Denna gång blev det en kombo av de båda.

Just ja. En sak till. De fortsätter även att värva spelare som spelat med varandra. Abbott-Abbott, Olausson - Arlbrandt osv.

http://www.luleahockey.se/Nyheter/Lulea-Hockey-varvar-Allsvenska-toppspelare/

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey

L.Kihlström från SSK och D.Gunnarsson från Leksand klara. Tror Lukas kan vara bra redan imför säsongen, Gunnarsson har jag aldrig sett så honom är det svårt att uttala sig om. Men kul med en storväxt back.

Kommentera

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey
Portello:
Dessa måste ju ses som rena ersättare till Fabbe och Lavander, på något annat sätt kan jag då inte se det. Dom är förmodligen billigare men är dom bättre? Kan det verkligen bli vinst varje gång man snurrar på den allsvenska tombolan?

Det verkar även som om Styrman är förlorad till Skellefteå, det ser jag som en mindre katastrof. Skellefteå om några borde ju ha öga för att bedöma talang och utvecklingpotential i unga backar efter vad som hänt där under senare år och fortfarande pågår.

Abbottsx2 + X
Olausson-Fleury + X
Enterfelt-Karlsson + X
Persson-Sandell + X
Ville-Vikho-Hjalmarsson

Vad betyder detta? Att Harju är på väg att bli den bäst betalda spelaren i elitserien? För dagens lag ser ju ut att vara ännu mer lågbudget på forwardssidan än den gångna säsongen.
För man måste ju ändå anta att ett av X är Kommarek, utöver det finns ju även Mannberg som fortsatt borde vara intressant.
Kan man förmoda att dom spolar Berglund då han enligt Kuriren tackade nej till det kontraktsförslaget han fick?
För känns väl inte direkt som om X bara ska vara någon komb av Burra/Kommarek/Berglund/Lavander/Meijer/Fabbe.
Kommentera