Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1597535

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SHL först i morgon men Allsvenskan tuggar på. De forna bottenlagen Aspis och Karlskorna ligger under med ett mål borta mot Västerås respektive Malmö. Men andra kanoner mullrar i Timrå där det lag, som i fjol var ett av de svåraste att måla på, efter tio minuters spel hemma mot Bofors låg under med 0-5 trots att man bytt vakt redan efter 3.55 då man hade 0-3... 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Ser att Pierre är skadad igen, en fördel för oss förstås när vi ska möta Köplustan. Det var en härlig back hos oss, han hade man gärna haft kvar. När han kunde spela. Men det är helt otroligt vilken sjukjournal den mannen haft. Inte bara alla skador i nacke och andra kroppsdelar han haft, ofta var han borta från matcher utan att man förstod riktigt varför annat än att det var något fel upptäcktes på värmningen. Konstigt. Och dessutom att när han väl spelade gjorde han det med sådan tuyngd och energi att man snarast uppfattade honom som ett fysiskt praktexemplar, då på isen.

När det gäller vår egna skadelista gäller:Janne Sandström och Johan Fransson spelar inte i morgon. Den förstnämnde siktar på comeback på torsdag medan "Frallan" lär få vänta ett tag till.

Jobbigt att ha vår bäste defensive och bäste offensive back borta - det var stor anledning till många tappade pinnar innan vodkauppehållet. 

Kommer Klasens överljuvliga form att fortsätta?

Och Berguven får väl fortsätta ta förstaspaden men hur har de fem insläppta i Tre Kronor-debuten påverkat honom?

Värsta Köplustan har redan tagit alldeles för många pinnar av oss i år och nu tycker jag vi vinner.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Har inte läst Sven-Göran Erikssons bok, men läst om vad den handlar om.

När det gäller blåvitts fantastiska sparkbollsframgångar under åttiotalets sparkboll, samt Svennis och andras kamp för den nya sparkbollen i strid mot Laban Arnessons diktatur, kan jag bara beundra karln. Exakt hur mycket ham betydde för resultaten vet jag inte men han lyckades ju gå runt med fina framgångar ute i världen så han måste ju ha varit synnerligen lyckad.

Men nu stoltserar han med kvinnoaffärer till höger och vänster och då blir han patetisk, riktig ynklig i mina ögon. Alla vi utomstående förstår naturligtvis att enda anledningen till att han fått ligga är att han var en rik kändis. Hans knull är att jämställa med vad slavägare och horköpare fått. Och i denna resoekt framstår han som en så liten människa att det tyvärr spiller över på hans insats som tränare.

Trist att se hjältar falla men man lär sig i alla fall att människor är människor på gott och ont. Speciellt wermlömskingar kanske.

Kommentera