Luleå HF

85154 inlägg · 860 ämnen

Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

1923996 · » Till forumet


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan har gått vidare till kvartsfinal i vårt Europamästerskap för klubblag, Champions Hockey League. Apan har ju kontinuerligt misslyckats de gånger de varit med, med följd att de inte oväntat förklarat att det handlar om en Kalle Anka-turnering med skitlag från blåbärsnationer.

Så blir det förstås också denna gång, så snart de sparkats ut.

Hittills har de i gruppspelet haft väldiga problem med italienska mästarlaget som spöade Apan i en match och kunde mycket väl ha gjort det i andra matchen också.

Och i åttondelsfinalen mötte de norska mästarna och hade i första matchen stor ledning men tappade allt och fick bara oavgjort. I returen igår låg de ju under inledningsvis, lyckades sedan gå förbi med ett mål och det resultatet stod sig matchen ut trots att norrmännen hade massor av bud på mål.

Så med flyt har de lyckats bli kvar trots att det varit nära kollaps. I kvarten väntar nu tjeckiska mästarna från Pilzen och det vete fan om apflytet räcker då. Skulle det göra det väntar sedan Frölunda - ett lag som KAN Europahockeyn och dessutom antagligen är småsura över att de olyckades att avsluta Apans nästan rekordlänga rad av nollpoängare.

Ja, vi får se. Det enda vi säkert vet är att apmonstrukinställningen tills vidare är "fin turnering" men så snart de torskar och blir utsparkade konverterar omdäömet som vanligt till jela skitturneing;-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I morgon torsdag och de flesta lag spelar och med all sannolikhet kan set bli många ändringar i serietabellen speciellt avseende toppsex där lagen ligger så nära varandra.

Vi passar väl på att njuta av utseendet tills vidare :-)
Uppladdat:

450x158-skarmavbild-2018-11-21-kl-145626.png

+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kom inte ihåg hur tabellen såg ut så jag var tvungen leta upp den igen och, jo, vi ledde fortfarande :-)

Lika bra att njuta nu eftersom det snabbt kan förändras. Och förändras rejält!

På torsdag kan Maalmö och Djurgårn passera oss, förutsatt att de tar minst en pinne mer i sina matcher (Morsan-Malmö, Läjkers-Djurgårn) än vi gör i vår match mot vårt Bogey team i matchen Öret-Luleå.

Även Pungen passerar Luleå på torsdag, om de tar minst 2p mer i sin match Pungen-Röglarna än vi gör i vår match.

Faktum är att även Frölunda kan passera Luleå - om vi förlorar med två mål mot Öret.

På fredagen spelas bara en match - Frölunda-Warulfven - och om vi tagit 0 poäng mot Öret, samtidigt som Ulfven på fredag tar 3 poäng av Frölunda - så passeras vi av Warulfven.

Det är alltså möjligt att konstruera varianter som innebär att Luleå på fredag kväll har ramlat ända ned till plats 6:
• Luleå tar 0 poäng mot Öret
• Djurgårn tar minst 1 poäng mot Läjkers
• Malmö tar minst 1 poäng mot Morsan
• Pungen tar minst 2 poäng mot Röglarna
• Warulfven tar 3 poäng mot Frölunda
beroende av målskillnader, men vinner Ulfven med 1 mål mot Frölunda, samtidigt som Luleå förlorar med 3 mål mot Öret...ja då passerar Frölunda oss också...

Min uppfattning är förstås att vi i detta nu med c:a 1/3 av serien spelad har en extremt jämn topp med 6-7 lag inom 3-4 poäng. Ja att dett bara skiljer 7 poäng mellan plats 1 och plats 10 är ju lika anmärkningsvärt det. Mycket ovisst och det mesta kan kastas om på några omgångar.

Så bäst att njuta nu medan vi kan:-)
Uppladdat:

171x300-skarmavbild-2018-11-20-kl-111626.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, ovanligt att inga lag går ifrån och toppar från början. Är väl Frölunda och Djurgårn som gått väntat starkt, medan Läjkers och Warulfven började knapert och Apan hamnade i långa förlorarraden, HV kanske likaså och har väl inte vänt upp ännu. Pungen och Malmö öppnade betydligt starkare än någon väntat sig men kanske börjar dala.

Och mitt i allt detta har vi Luleå, som vi inte vet säkert hur det kommer att fortsätta...men vi hoppas.

Vi kommer ju att ligga etta fram till torsdag i alla fall :-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tabellen är sjukt jämn. Växjö lär blåsa upp till topp snart, och stanna där. Håller vi topp 6 gör vi det bra, vilket också var målsättningen denna sässe. Brynäs kanske vaknat lite liksom skaik. Vore sweet om vi kunde hålla båda dessa lag bakom oss.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så konstaterar vi att DamApan krossades borta av BurkaDamen med 2-1 vilket innebär att båda lagen nu har 16 poäng i Norrettan, men att BurkaDamen toppar serien med anledning av en fruktansvärd målskillnad; BurkaDamen har +46 mot DamApans +8.

Jag är inte helt säker på vad det beror på men möjligen kan det kopplas till att DamApan i dubbelmötet mot Luleås hobbylag gick -1 mål, medan BurkaDamen gick +41 mål i dubbelmötet med Luleås hobbygäng.

Troligen spelade DamApan under sin förmåga sedan de fått reda på att Luleå Hockeys riktiga damlag i fredags fyllde hela Delfinen med åskådare vilket Pea förklarat med att "det blivit ett drag kring damhockeyn i norr sedan DamApan bildade sitt lag" men när DamApan väl skrinnande ut mot BurkaDamen var det bara de 137 närmast sörjande på läktarna...
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Malmö slog visserligen Timrå nyss, men hade behövt göra nio mål till för att passera Luleå på målskillnad.

Det betyder att vi nu har nedanstående tabell och eftersom det inte spelas några matcher förrän på torsdag kommer Luleå att vara serieledare fram till dess:-)

På torsdag möter vi vårt bogey team Öret borta. Som alla vet en jobbig uppgift, men eftersom Luleå länge gått bra medan Öret hackar tänker man förstås att visst finns det en chans att vi faktiskt kan spöa Öret nu. Skulle vi göra det kommer vi att fortsätta toppa tabellen åtminstone till fredag, då Frölunda tar emot Warulfven och vid vinst för Frölunda kan de passera oss, om de också lyckas förbättra sin målskillnad - just nu två mål bakom Luleå.

I detta nu har samtliga lag lirat 18 matcher, med undantag för Pungen och Malmoe som haft 19 matcher.

Synnerligen jämn tabell speciellt i toppen just nu och många placeringar kan snabbt förändras rejält för lag som går bra - eller mindre bra - framöver.

33p - Luleå, Frölunda och Malmö
32p - Djurgårn
31p - Pungen
30p - Warulfven
29p - Läjkers

Sedan ett "hopp" ned till plats 8-10:

27p - Apan och Röglarna
26p - Pölsan

Och ett lite större hopp till under strecket:

22p - HV71
21p - Öret
20p - Timrå

Och ett hopp till sistaplatsen:

17p - Morsan

Hur kommer det att fortsätta?

• Warulfven och Läjkers har klättrat och ser starka ut; de kommer nog fortsätta att avancera.

• Djurgårn har jag trott på och även om de drabbats av tuffa skador, som Engqvist och nu Josefsson, kommer de att lira in Fjällby nu och de kommer helt säkert att bli kvar i toppskiktet

• Frölunda har också mycket som indikerar att de liksom Djurgårn blir kvar bland toppsex.

• Malmö och Pungen? Två lag som inlett betydligt bättre än de flesta trott men frågan är om de börjar plana ut och kanske tappat eller om de kommer att hålla sig kvar här uppe?

• Luleå? Största överraskningen denna säsong och det är helt klart att Bulanhockeyn gjort underverk för laget. Men hur länge kan det hålla? Kan det börja gnistra i maskineriet, vi är lite tunna och vad händer om vi åker på någon eller några skador på betydelsefulla spelare? Eller kan Bulan lyckas att hålla laget på en så pass stabil lägsta nivå som han för närvarande etablerat att de jämna pinnarna fortsätter falla på oss i stället för mot oss? Mycket spännande att se!

• Apan? Ja, deras extrema långa rad av tappade pinnar kanske nu är över och de börjar klättringen uppåt. Faktum är att de bara är två vinster från serietopp just nu och det avståndet kan de snabbt äta upp om pinnarna börjar ramla in.

• Röglarna? Började rejält akterseglade men pojkarna Abbott tycks ha fått ihop laget som nu. Frågan är hur långt det kan räcka? Kommer de att lyckas stabilisera sig någonstans i mitten eller kan de t o m klättra ännu högre?

• När det gäller de fem lägst placerade lagen tror jag att de väsentligen blir kvar som det ser ut nu. Med möjligt undantag för HV förstås, som borde vara för starka för att bli kvar bland strecken.
Uppladdat:

189x300-skarmavbild-2018-11-18-kl-162754.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, har man sett!

• Djurgårn torskade faktiskt borta mot Pölsan och det förlorade jag ett vad och ett glas Berhard på Svejk på!

• Och inte nog med det - Pungen som skulle gått förbi oss - men med en match mer spelad - om de tog 3p torskade faktiskt hemma mot Öret.

Vilket betyder att vi fortfarande är serieledare. Och nu för första gången utan att något lag bakom oss med hängmatch kan passera.

Ja, där ser man.

I morgon är det bara en match med teoretiska möjligheter för Malmö att passera Luleå men då krävs att det slår Timrå med 12-0 så det kan vi nog räkna bort:-)

Det betyder att vi kommer att ligga i serieledning ändå till torsdag nästa vecka. Då möter vi Öret borta och de må vara vårt bogeyteam, men visst har vi chans att ta tre pinnar då och hålla kvar ledningen. Hotet blir Frölunda, som i skrivande stund har lika många pinnar som vi med -2 2 i målskillnad. Frölunda möter Warulfven dagen efter så viss risk där.

På lördagen sedan har vi andra bogeyteamet Pölsan borta och ja, kanske chans att hålla serieledningen om vi tar 6p av Öret och Pölsan; enda hotet fram till dess är ju om Frölunda också tar 6p men tar in de ´2 mål de ligger efter på målskillnad i så fall ( de har själva B2B mot Warulfven samtidigt.

Ja, mycket att vänta på. Men i vilket fall kommer Luleå Hockey att ligga etta i tabellen ytterligare sex dagar nu. HÄRLIGT!

Och våra stenhårda damer vann igen mot DamGnaget. Denna gång spelades matchen i Älvsbyn och de kom nog inte upp i 6 200 åskådare. Men 422 stycken ändå och det är en fin siffra! Faktum är att av 86 spelade matcher i SDHL i år är det bara 8 matcher som dragit större publik.
Uppladdat:

172x300-skarmavbild-2018-11-17-kl-180525.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till serieledning!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Du får gärna ha rätt redan nu. Pölsan - Djurgårn står 0-0 efter två perioder, efter 21-11 i skott för Pölsan. Tar Pölsan matchen i tredje perioden blir vi kvar före Djurgårn i tabellen.

Just nu är ju även Pungen förbi Luleå (med en match mer spelad) men har bara med 3-2, så luggar Öret Pungen på minst en pinne är vi före Pungen i tabellen.

Det ser ju rätt jämnt ut, alltså, men jag har inte sett ett enda dugg av matcherna så jag har ingen aning om vad som är realistiskt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: är ju gamla gubbar ju:) (på bilden)
Så du tror Dif blir svåra att rå på? tycker VF var bättre lager 5 mot 5 i torsdags så om vi kan så kan nog fler!!

Mike.F
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Passar på att lägga in tabellen, som den ser ut idag. Nu har Luleå varit 1a i tabellen 14 dagar i rad och med största sannolikhet tar Djurgårn över om några timmar och därefter kan jag inte se hur något lag ska kunna ta ifrån DIF förstaplatsen under resten av serien.

Det var kul så länge det varade.

Idag blir det ett antal hängmatcher och därefter har samtliga lag spelat 18 matcher, förutom Timrå som har 17 och Pungen som har 19.

Djurgårn behöver bara en enda pinne borta mot Pölsan för att passera Luleå och faktum är att också Pungen passerar oss på bättre målskillnad, om de tar 3p hemma mor Öret, låt vara att Pungen då spelat en match mer än vi.

Njut av tabellen några timmar till alltså.
Uppladdat:

168x300-skarmavbild-2018-11-17-kl-143122.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En hel del skadat gods där 🙄
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Under tiden är det klang- och jubelföreställning i Apschtaan, där hockeyintresset påstås av sekt-Apan vara större än nonsin. Här nedan ett vimmel från den publik som såg matchen mot Malmö 9-0.

Vem som helst kan se hur lyckliga de är, hur de jublar och gläds över att få se jockar, fläskisar och tjafs efter varje avblåsning från ett lag som helt domineras av inköpta primadonnor.

Farbrud Barbrud sitter vid räcket som fjärde person nerifrån, hatbrottslingen strax bakom. Snacka om att vara lyckliga.
Uppladdat:

450x276-skarmavbild-2018-11-17-kl-001057.png

+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Ja, vilken dag för svensk damhockey när Luleå vinner mot DamGnaget med 4-1, men än mer när världsmästarlaget sätter svenskt rekord för damhockey i en fullproppad Delfin som har mer åskådare än herrlaget Apan någonsin haft eller kommer att ha.

Sant är att vi kan inte mer än att fylla Delfinen och naturligtvis kommer lag med ännu större arenor att kunna slå denna, den största fest för damhockey i landet.

Men inget av detta skulle varit möjligt om inte damhockeyn fått nöjet att förstärkas av Luleå Hockey, som dragit fram hela ligan och alla elitklubbar till en helt ny och högre nivå än någonsin.En bedrift som gått hand i hand med att Luleå Hockey erbjudit kvinnliga hockeyspelare moraliskt rättvisa villkor jämfört med manliga. Ett rättesnöre som kvinnliga hockeyspelare överallt hyllar och är tacksamma för.

Idag är man än mer stolt att vara medlem i Luleå Hockey.

Man blir glad.
Uppladdat:

450x297-skarmavbild-2018-11-16-kl-234912.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Numera har både våra herrar och våra damer mer publik än saik, 6220 såg damerna idag å det är väl 2000 mer än saik brukar ha!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
ivandrago: Yep. Alla vägar bär till Luleå Hockey (gammalt djungelordspråk).
Tror att Kloker och de andra har kommit hem också, även om de inte presenterats ännu.

13 mil söderut går det till på annat sätt. Hade det inte blivit islossning för primadonnorna ikväll hade jag hört att Nordlund beslutat kalla in Annie Lööf för att sondera vem av tränarna som skulle sparkas. Hon var beredd att prioritera det, innan hon fixade regering åt Sverige, sa hon, men hon krävde att ytterlighetsparterna CryBert och mummelklockare skulle kliva åt sidan självmant först; sedan skulle hon ge röda knappen till någon av de kvarvarande; dvs Tommy Dalton eller Tindras stabbe.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Det är ju fantastiskt! Här har jag väntat sedan hösten 2012 på Glud och efter sex år är vi i mål:-)

Och Luleå Hockey får Glud till rekordmatchen mot DamGnaget i Delfinen i morgon - underbart!
Uppladdat:

297x300-skarmavbild-2018-11-15-kl-230610.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:
Ja Glader och Glud i samma text😎😁
+3
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
OCH Frölunda vinner sedan JG klarat samtliga fyra straffar!

Heders, JG!

Och det betyder att Luleå får fortsätta toppa serietabellen ytterligare några dagar :-) På söndag möter gårdarna Pölsan borta, medan vi har spelledigt och därefter har vi spelat lika många matcher. Så på söndag tappar vi serieledningen, alltså.

Och sanningen är den är att under hela den här tiden har vi haft den före DIF eftersom vi spelat en match mer än de...

Jaja, något händer, bokstavligen.
Uppladdat:

194x300-skarmavbild-2018-11-15-kl-214354.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter tre straffar var...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter tre straffar var...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Blir straffar. Kom igen nu, JG med Frölundaspaden. Håll Luleå kvar i serietopp, polartag nu!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ribba-ut av Lasch. Drama-lamat fortsätter...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu väntar vi bara på att matchen på Hovet ska avgöras. 3-3 och en minut kvar av OT, kan bli straffar.

OM Djurgårn vinner tar de över förstaplatsen i tabellen på bättre målskillnad än Luleå.

OM Frölunda vinner behåller vi förstaplatsen på bättre målskillnad än Frölunda.

25 sek av OT och Frölunda får straff!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och som lök i kon gör Apan en catchup all in catch-up på malmö ikväll och primadonnorna som inte målat på evigheter eller inte alls stänker in balja på balja till Apaan vunnit med vidriga 9-0.

Ja, usch, det var riktigt ruggigt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, det gick inte. Torsk igen mot Läjkers och nu tappar vi serieledningen - om inte matchen på Hovet slutar med 2p till Frölunda.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, det gick inte. Torsk igen mot Läjkers och nu tappar vi serieledningen - om inte matchen på Hovet slutar med 2p till Frölunda.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå har fått ligga på utan att komma till under tredje perioden men med knappt tre minuter kvar klappar Petter in 2-1 och därefter tar Bulan ut Lassi för att chansa på att lyckas också kvittera.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan är lika galen som den alltid varit. Förlorar skotten i första med 4-16, vinner desamma med 21-5 i andra. Och har 3-0 med en period kvar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vad ska ske? undrar man.

Och råsaknar svar...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
2-0 till Läjkers efter två perioder och siffrorna är tacksamma för oss, eftersom vi varit lika omed som i första.

Känns som an stabil förlust, gast en period återstår.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tur-Apan går vidare till 2-0 i inledningen av andra. "Dynastin leker" tänker apmonstrumen - domarinvesteringar lönar sig, tänker alla andra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Jo, du har rätt. Det bästa vi kan göra med denna första period är att glömma den.

Nu hoppas vi se ett annat Luleå, som jobbar för revansch med anledning av att vi torskade för tre veckor sedan i Växjö också.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Enligt matchprotokollet är det 4-16 i skott i Apschtaan, och ändå ligger Malmö under med 1-0. "Tack vare" att Apan fick PP i present av välbetalda aprunkarna björk-öhlund.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Första perioden är bara att glömma, vi hade enorma problem med precis allt, PP verkar bara bli sämre, dagens första PP såg verkligen uselt ut, kanske det sämsta denna säsong.

Bara att bita ihop och försöka ta över skiten nu i andra.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, första perioden över och ställningen är 1-0, vilket vi väl får vara tacksamma över, eftersom Läjkers tämligen enklet ägde ner oss och hade all puck.

Dock fick vi igång ett tryck sista halvminuten där vi helt orättvist kunde ha kvitterat, men så blev det inte,

Njahaja. Så här kan det inte fortsätta i kommande perioder. I så fall är vi chanslösa.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En olycka kommer sällan ensam, snarare talar Lex Duplex för att händer skit, händer skit igen, bokstavligen.

Apan har köpt in aprunkarzebror dvs Öhlund-Björk, som betalar tillbaka genom att visa ut en Malmöit och konstigt nog lyckas Apans PP - sämst i serien - måla och då är det 1-0 i den matchen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helvitte!

Luleå olyckas i PP, men därefter råkar vi ut för ett finskt samarbete när Kiiskinen-Pesonen sätter 1-0.

Visste att det skulle bli en svår match idag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
PP för Luleå nu. Läjkers har dock en alldeles utmärkt box och har näst bäst stats för penalty killing i SHL.

Bäst har förstås Luleå som släppt in 4, men själva gjort 2 dvs har -2 i box. Medan Läjkers har -6 i box.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Just, kommer i håg det. Helt självklart klokt förslag och lika enklet skandal att hockeyn inte förstått det. Bra tänkt, bisterfinne!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Snart sju minuter spelade och vi har i princip inte fått låna pucken.

Dessa Läjkrar blir inte lätta att rå på. De har ju dessutom flera luleutbildade spelare - som Rahimi och Junttila, och stabilt Luleåutbildade Fasth låter de dessutom vila.

Dessutom har ju Redox lirat massor med matcher i samma lina som Limpan Omark i AHL, så han måste ju också anses luleutbildad.

Shit! Där snor Junttila helt enklet pucken av Engsund och går helt naken mot Lassi, men lyfter pucken i ribban, tack-och.lov.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Mitt förslag är att förbjuda hårda axel- och armbågskåpor.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit, vad läjkrarna trummar på och Luleåfemman slår tre icing i rad och får inte byta. Trötta nu, kan de stå emot?

Ja, där fick de änk-ligen byta, puh...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Du har säkert rätt, då var det fulare än jag först tyckte. I vilket fall obehaglig situation och anledning fundera på om vi kan fortsätta den hockey vi har, med tanke på hur många unga pojkar som riskerar få betala för det med skador på hjärna.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läjkers tuffa inledningsvis. Man imponeras av Burström och Lundberg; troligen egna produkter från egna Läjkersled. Fin plantskola, läjkers.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hans fötter lättar 20-30 cm från isen efter sammanstötningen. Blindside, axelkåpa mot huvudet, uppåtgående rörelse.
+1
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, Nu har vi luleålaget:

Forwards
Austin Farley - Jack Connolly - Petter Emanuelsson
Robin Kovács - Niklas Olausson - Mattias Guter
Emil Larsson - Johan Forsberg - Einar Emanuelsson
Johan Harju - Jonas Berglund - Karl Fabricius
Carl Mattsson

Backar
Jesper Sellgren - Erik Gustafsson
Joonas Jalvanti - Daniel Sondell
Oscar Engsund - Nils Lundkvist
Fredrik Styrman

Målvakter
Joel Lassinantti
(Niklas Rubin)

De tre första linorrna har Bulan kört en längre tid:

• Nylinan med petter och farlig vid sidan av Connolly är ju ny för i år och har gått br

• Cehlinlinan, där Guter tar Cehlins plats.

• Isac-linan, där Foppa tar Isacs plats.

Alla tre välkomponerade och genomtänkta linor som jag ser det. Jag tror ju på Foppa offensivt bl a.

Dessutom har vi den nya, modifierade brunkarlinan där Harju går in med Berglund och K-Fab. Harju har ju blivit allt bättre fungerande utan puck men kan dessutom tillföra målkänsla.

Vakter och backar som tidigare.

Känns som ett hyggligt fint komponerat Luleålag, men det blir tufft mot Läjkers; det enda lag vi inte vunnit mot senaste 12 matcherna.
Kommentera

1923996 · »