Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2120391

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasans självutnämnde "hockeyexpert" Vennerstig tar bladet från munnen och förklarar att bu måste HC och Pungen sparka tränarna.

Ja, ingen är förvånad. Det är samma artikel han en gång årligen publicerar, efter att ha kollat i tabellen vilka lag som ligger sist, och sätta in de namnen.

Det hela motiveras med talrika hänvisningar till den officiella tabellen och herr Vennerskog tycks inte ga någon aning om hur olika antal matcher lagen spelat, än mindre hur deras hemma/borta-födelning ser ut.

Ja, det enda man kan lita på när det gäller Vennersjö är förstås att han alltid har fel.

Så tack för det, Vennerman. Nu kan du ta dagens sjunde busgrogg och somna över tangentbobordet. Som vanligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasan studsar upp och en av deras självutnämnda experter Moa Nånting förklarar att " I början av den andra perioden fick han matchstraff. I en situation där det blev irriterat framför Linköpings mål slog han upp klubban mellan benen på Jonas Junland och fick därefter lämna isen."

Du, experten med handväska: du kände inte till att Idioten Fulland gång på gång oprovocerat attackerade Linus med klubba och nävar såväl direkt innan som direkt efter att Linus mjukt petade honom mellan benen med klubban?

Och du tyckte inte det fanns anledning att redovisa även det? En sådan rapport skulle ha varit objektiv och på något vis tror jag mig läst någonstans att nyheter ska rapporteras objektivt. Ja! Nu kommer jag ihäg var jag hörde det. Det handlade om hur journalister bör agera.

Men du väljer ju att hänvisa till en "oberoende" "expert" nämligen skrikegård, som säger " – Klumpigt av Linus. Det är inte hårt, men helt onödigt. Man får inte göra så, säger Niklas Wikegård i C More."

Du känner inte till att när galningen highsticking helt provocerad med tio gånger mer våld smällde till HV-spelaren Tedenby på klockspelet så slapp denne undan? Eftersom skrikegård skrattskrek i SeMer om "den jocken, den jocken" varpå highsticking slapp såväl utvisning som rapport till diciplinnämnden eftersom "förseelsen inte var hård nog".

Vilket var bara ljug. Men highsticking tränades ju av skrikegårds bastubadarkompis och det får man förstås förstå att skrikegård inte ville förstöra stämningen inför kvällens "rappa tvälen"-lek med CryBert.
Kommentera