Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2120481

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kul med lite annorlunda bedömningar. Jag håller med om de flesta du har fått lite andra intryck över men icket Rautio. Jag vet att du varit ett fan länge av Berguven men både hans stats och många tveksamma insatser gör att jag inte tycker han är godkänd, på länga vägar.
DeSousa hade jag ganska höga krav på och de första 6-8 matcherna var han ganska osynlig. Därav mitt eventuella lägre betyg, men herrejomalaisen så han stänkt in mål på sistone. Efter sina två mål igår dessutom så är han är helt klart värd en fyra... minst!
Vic B tycker jag visar en grym offensiv och ett brutalt bra slagskott. Hans defensiva brister tror jag att tränarna och övriga lagkamrater få ordning på.
Vi får jämföra våra intryck åter igen då grundserien är över och slutspelet är på gång :)

Ha ett fortsatt bra 2021 :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Håller med dig, trevligt diskutera uppfattningar.

När det gäller Berguven antar jag att vi båda har rätt: Han har tappat från tidigare och har INTE varit tillräckligt bra; årets hittills sämre försvarsspel bland utespelarna HAR haft betydelse för hans spel.

Man kan ju fundera på om det finns möjlighet för Luleå att nu ta in Lassi, som är fri från Sochi?

Vidare får vi ju tillbaka The Wall Wallstedt från junis-VM redan nu och mycket talar för att han får rejält mer spade nu. Gissningen är förstås den att han kommer att fortsätta leverera lika bra som han hittills gjort.
Kommentera