Luleå HF

97712 inlägg · 866 ämnen

Forum

2229273 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Trevligt att läsa din bedömning av Röglet - hoppas du får rätt för jag ser gärna att brottarnas lagbyggen får fortsatta framgångar. Senaste åren har jag trott på dem - och de har också lyckats - men tyckte det hade svåra tapp nu och att de skulle bli svåra att ersätta. Men jag har inte sett dem ännu igen-kligen.

HK Arslet, ja. Har ju hängt med bra innan jul senaste åren, för att sedan inte få ut något efter nyår och landat som 7a. Att de lagt upp jättepengar för att få tillbaka Ryan Lasch tyder ju på att de insett vad som saknas, men lite grann känns det som att resten av gänget tröttnat på kamphockeyn. Vi får se.

Ja, när det gäller Warulfven; att ni blir ruggiga i anfall vet ju alla och ni vet ju att det enda som kan stoppa er är spelet utan puck, men eftersom ni själva inser det får ni säkert ihop även det; är ju lite av en warulfsk specialitet att alltid kunna döda matcher när det räcker.

Luleå, slutligen. Jag har oss högre än du, men jag tycker och tror att vi har ett riktigt bra lag i år och tänker att om vi bara får upp backpar och försvar kan vi bli riktigt, riktigt bra. Så bra att jag planerar att skulle Luleå gå så bra som jag hoppas inledningsvis startar jag en ny tråd efter typ 15 matcher. Under namnet "Luleå Hockey 2021-22: Jakten mot SM-Gludet!"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi får se men jag tror att Rögle är bättre än du tror samt att Fusklunda fixar det på något sätt. Efter ha sett FBK i säsongens båda matcher (tack tv4) undrar jag hur det skall sluta. De ser ibland hur jäkla bra ut som helst med fantastiskt anfall men varvar det med att vara totalt nedtryckta i egen zon. En iaktagelse framför allt i matchen mot Malmö var att det krävdes väldigt lite för att en FBKare skulle åka ut medans det krävdes väldigt mycket för detsamma för Malmö. Jag är orolig för våra svartvitas kompetens men jag är väl cyklop.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Hej där!

Modigt att föreslå så här tidigt hur det kommer att gå. Visserligen förslag om läget efter 20 omgångar – inte efter SHL – men ändå.

Du kan nog ha rätt i att tabellen kan markant splittras i 2-3 avdelningar. Många lag predisponerade för att tillhöra gänget lägre ner och kan knappast överraska och ta sig högre. Något av lagen man tror kan gå bra kan kanske överraska negativt och ta sig till närheten nedre strecken.

NEDRE HALVAN
De sex sista lagen på din lista kommer säkert att hamna på nedre halvan av tabellen. Känns redan nu mycket osannolikt att något av de sex lagen kan gå bättre än så.

Frågan är vilket av lagen uppifrån som kompletterar nedre halvan? Malmö en möjlighet. Öret eller eventuellt HK Arslet om deras Lasch-inköp inte lyckas vända på lite sämre resultat senaste åren. Apan också tänkbar – trots den köpfest de genomfört för att hålla sig kvar? Kan t.o.m. tänka att det finns en liten risk att Röglet inte lyckas hålla den nivå de gjort flera år nu, efter tunga tapp.

Warulfven, Läjkers och Luleå känns däremot helt säkra för den övre halvan.

ÖVRE HALVAN
Efter att ha redogjort för funderingar avseende undre halvan följer rätt självklart vilka åtta lag som jag gissar på för de sju övre platserna. Men rätt svårt att redan nu gissa vilka av de åtta lagen som kommer att gå starkt eller svagt under de inledande 20.

Så när man nu gissar placering efter 20 omgångar blir det nog hyggligt bra ungefär var i tabellen de kan återfinnas men vad det gäller exakt placering mycket osäkert. Men OK, skjuter från höften och gissar lite blint:

Warulfven
Luleå
Läjkers
HK Arslet
Röglet
Öret
------------------
Malmoe
Apan
Trottoarkantens IF
Pölsan
-----------------
Pungen
DIF
Oskars
Timrå
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Saik-Småland: utan inbördes ordning: topp 1-3 tror jag blir FBK, Luleå och Växjö ... 4-6: SAIK, Frölunda, RBK
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Saik-Småland: Tror inte Rbk kommer vara så högt i tabellen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Nej vi ska upp. 1 Rögle 2 FBK 3 Skellefteå sedan är det svårt att tippa.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: de där är nog ingen dålig gissning, vi ska nog ner ett par snäpp men de får gärna bli som du skriver! 👍
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Utan att reta någon tror jag att vi har följande tabell efter 20 omgångar
Rögle
Växjö
FBK
SAIK
Lule
Fusklunda
------------------
Örebro
Malmö
DIF
Brunsås
-----------------
Rumpmasarna
Linköping
Oskars
Timrå

Kanske Örebro eller Malmö byter plats med Fusklunda och att Brunsås hamnar ihop med Rumpmasarna
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Som sagt det händer alltid underliga saker när Fusklunda spelar hemma men efter denna korta inledning på ES vad är din analys om lagen. Jag tror att det inte kommer vara en jämn ES utan det kommer vara tre kanske två nivåer med rejäla skillnader i poäng mellan lagen i de olika nivåerna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Eller den här filmningen. Inte speciellt oväntat att alla "imponerande" filmningar levereras av folk klädda i blygdens färger...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vill man se filmningar finns det massor av exempel. De flesta inkluderar Fläskberget, som erkände att han filmade och fuskade.

Här nedan när han - helt sjukt - fick spela i Tre Kronor, hade slagit på och vrålat till en liten norrman, som håller upp armen för att försvara sig. Då kastar sig Fläskberget bakåt. Vid intervju ljög Fläskberget och hittade på att den lille norrmannen haft klubban mellan Fläskbergets ben och fällt honom. Men Robert visade på Hockeysverige en film från annan vinkel där man visserligen kunde se klubba mellan benen - men det var Fläskbergets klubba som kom upp mellan norrmannens ben och fällde honom.

Anta att en hockeyklubb skulle utse en filmare och fuskare som Fläskberget som lagkapten i många år. Vad skulle det säga om den klubbens värdegrunnnnnnnd?
Uppladdat:

418x300-skarmavbild-2021-09-21-kl-203331.png

401x300-skarmavbild-2021-09-21-kl-203346.png

450x274-skarmavbild-2021-09-21-kl-203356.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Bra Blister. Här syns det ännu tydligare. Det som saknas är att Shinnimin kom till det där läget från höger där han fintat runt nr 12 och ett annat arsle och med fart gick runt dem på höger, medan de båda försökte stoppa honom med klubborna som vapen. Slashing. Hooking. Och en halv sekund därefter det vi ser på given: Nr 22 slår först till Shinnimin med klubban i högerarmen över skridskorna. Slashing. Därefter griper han tag om honom med vänsterarmen. Holding. Därefter sparkar han troligen på Shinnimins vänstra skridsko med sin högerskridsko. Tripping. Strax därefter släpper han taget och Shinnimins överkropp får fart framåt, samtidigt som nr 12 med sin klubba lyfter upp Shinnimins vänsterskridsko. Tripping.

Efter allt detta - där Sjökvistarn bara lyckas se en enda utvisning på sex regelbrott av arslen under en sekund - faller Shinnimin till isen.

Och då strömmar arslena fram och förklarar att det var en filmning.

Jaså, säger Sjökvistarn. Då visar jag ut honom med.

Skandal, skandal, en do-ma-re-skan-dal!

Fan. Funderar på att börja kalla den där zebran för "Bordeller".

Skök-visten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jo. Att de spelar kontinuerlig PP med 2 extraspelare i randigt är svårt nog. Och skulle det knipa har de ett matchsekretariat som kan stoppa eller snabba på matchklockan när det behövs. Skulle någon klaga kommer det bara "klockan glappar festårru" från en nisse. Och efter matchen förklarar HK Arslets ordförande att den nissen ska få andra uppgifter. Men det är bara ett uttalande för att få tyst på media akut för nästa gång matchuret ändras i för HK Arslet gynnsam riktning sitter samme nisse där och proklamerar att "klockan glappar festårru"...
+1
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: de är väl så att arenan i götlaborg förblir svårast att vinna i
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jo, så ser det ut. Möjligen träffade det andra arslets skridsko Shinnimins skridsko strax innan också. Och vidare har det passerade arslet gripit tag i Shinnimin med vänster arm och höger klubbarm runt kroppen, varpå Shinnimin antagligen pressar sig framåt. Släpper då arslet honom blir följden att Shinnimins överkropp får fart framåt, samtidigt som hans vänster fot bromsas - följden blir förstås att han faller.

Men den galne Sjökvisten köper arslenas påståenden att Shinnimin filmat. Påminner om "hur länge ska Joel få "döma" svensk hockey?"

Det där var det vidrigaste domslutet i matchen. Och förstås plockade det ordentligt bort vår chans i matchen, när det återstod så lite när vi luggades. Men tyvärr han zebrorna fram till dess också varit klappkassa med en nivå för arslen, en för Luleåspelare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: inte fan förstärker han, skridskon hakar ju i klubban, vem fan kan åka på en grilla med all kroppsvikt framåt i fart. Nä, uselt och fegt av domarna
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Kolla på giffen nedan. Kan zebrorna utesluta att klubban mot Shinnimins lyfta vänsterskridsko - samtidigt som att ett annan arsle griper tag i Shinnimin runt höften - orsakar att han faller?

Sedan satt i sitt sammanhang. Shinnimin är ensam och har tre arslen mot sig, samtliga mellan honom och målet. Han är snabb och fintar bort de flesta som mer stillastående väljer att slå på honom med klubbor och griper brottartag på honom. Men ändå lyckas han ändå ta sig förbi alla tre arslena, där samtliga angripit honom med icke tillåtna medel.

Varpå han faller. Och Sjökvisten visar ut ett arsle.

Vilket följs av att diverse arslen gnyr ihjäl sig och påstår att Shinnimin filmar. Och då kommer en hittepå-utvisning av även Shinnimin. Tunt som fan, att Sjökvisten är så j-a beige att han låter laget Arslet och Arslets hemmapublik besluta vad han ska göra.

Det finns riktiga filmningar men också "förstärkningar" för att få zebrorna att ta utvisningar de tidigare skitit i. Fläskberget exempelvis har ju utbildat aporne att låta benen försvinna så snart en klubba eller kroppsdel vidrör dem. men där har man aldrig dömt för filmning.

Att döma utvisning på en spelare som fullt är en sak, men att samtidigt ta utvisning för filmning på den som utsatts för övergreppet känns ju extremt korkat. Kan det ske? Ja.men måste vara extremt undantag och särdeles tydligt att båda regelbrotten skett. När det gäller gissningar om förstärkningar är de bara just gissningar och då ska det ini helvitte mycket för att filmutvisa. Känns inte som att det då handlar om annat än att lyda Arslet i kombination med att Shinnimin radioaktivt får betala för synder då han lirade för Läjkers.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: när man läst lite olika FB/forum inlägg på nätet så verkar de väl som att han förstärke rätt ordentligt men de kanske inte är så konstigt om han åkt på en massa fulsmällar som inte genererat nån utvisning?
Trist när domaren förstör tillställning
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ojdå. DamGnaget - med f d Luleåvakten Minasu Muratse vid spaden - lyckades lura Luleå Hockey på en pinne efter att ha kvitterat till 2-2 några minuter innan slutet av tredje perioden. Men sedan avgjorde Luleå i förlängning.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det känns inte bra att börja säsongen med att klaga på domarna.

Men vad ska man göra. Lagen spelade så gott de kunde inklusive sökte förstå nivån för domsluten och därefter lira juste. Men det känns bedrövligt att man i Scandali-i-Analium inte vevar repris på de tveksamma utvisningar Luleå åker på inklusive att zebrorna blundar för upprepade slashing, hooking och holding för hemmalaget samtidigt som de tar Luleåspelare för enkla sådana. Och värst av allt - när Shinnimin faller för att han lurat tre arslen som svarat med att smälla till Shinnimin med klubban x 2 samt brotta fast honom UTAN ATT BLÅSA - varpå han faller:då fan blir det filmning på Shinnimin. IDIOT-j-a-Sjökvistare!

Jaja. Jag tänker att mot flera motståndare behöver Luleå vara väldigt mycket bättre för att kunna vinna inte med utan TROTS zebror. Men samtidigt att det finns en chans att när laget spelat ihop sig ordentligt, då kan vi vara så bra. Att vi vinner. Trots zebror.

Vi får se.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja. De har ju varit rätt taskiga efter nyår ett par år i följd nu. Så det var bara att öppna börsen och köpa in Ryan Lasch och några till, som vanligt.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Frölunda är ett sånt där lag som aldrig går att räkna bort, dom kommer nog högt i år
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Pinnarna kommer gratis för er. Ni torskade väl skotten med 22-36, men vinner med 3-0. Och tydligen var det StraussMannen som hade spaden, superdupertalangen visar framfötterna. Grattis, Blister!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: somnade lika fort som matchen startade hahaha, varit och jagat älg och man är helt slut på kvällstid, skönt med seger utan att veta nånting 😅😅
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HK Arslet vinner med 2-1. En värdig kämpainsatsen av båda lagen men faktiskt lite för snabbt för att lagen ska hinna med, de är inte uppe i nivå ännu. Tycker nog att Luleå var minst lika bra men när det är så jämnt är det klart att en köpt zebra kan bli tungan på vågen och lite grann var det så idag. Hitta lite billiga utvisningar på Luleå, blunda lite för utvisningar för hemmalaget - har vi varit med om det förr i Scandal-i-Analium?
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tuff tredje Arslet har skärpt sig får in 2-1. Med drygt fyra minuter kvar har Shinnimin lekstuga med 3-4 arslen som slår på honom med klubban, tar brottargrepp och sliter fast honom och så vidare och zebrorna blundar. Då vid värsta hållningen med klubba och arm runt Shinnimin faller Shinnimin och då visas äntligen ett arsle ut. Och - gissa vad! Då passar sjökvistarn på att ta ut Shinnimin för filmning!

J-a idiot! Fusk-j-a idiotzebra!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå ökar på i andra men det dröjer till slutminut innan Shinnimon sätter kvitteringen. 1-1 nu och tredje perioden har börjat.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Perro: Jo, räcker inte med att vara bäst utan måste vara bättre än så.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det PP:t stod vi emot men i slutminut nytt PP och HK Arslet tar ledningen med 1-0.

Målet efter kross fast Walle hinner över men hinner inte täcka första stolpen där pucken smiter in. Är ju tredje målet på Luleå i år och samtliga in vid stolpen, illustrerande att trots att Walle är en sådan talang måste han utbildas att ta den stolpen. Det kommer han att lära sig, Luleås vaktutbildare fixar det och bra val av Walle att vara kvar längre i Luleå för att vara riktigt mogen innan han drar till NHL.

Intensiv kamp av båda lagen så tidigt i säsong. Viss fysiskt inslag av Luleå. Var t ex kul att se hur tvåmeters-Söderblom i ett och samma byte först blir tacklad av lille Shinnimin och tjugo sekunder senare manglad av Tyrre. Dessutom kör båda lagen snabbt och nog lite för snabbt för att själva hinna med. Lite mer vilja än fungerande. Men spännande.

Är lite besväras av att Arslet haft fyra min PP mot 0 för oss, Sjökvistran är inte helt pålitlig och matcher i Scandal-i-analium motiverar ju alltid zebrorna att ge sådana fördelar för Arslet.

Nåväl. 1-0 efter första perioden, 8-8 i skott, hyggligt jämnt men lite fördel Arslet med anledning av 2 PP.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Domarinsatsen är som sig bör i Scandalinalium - kass
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajaj, Luleås box - utan Erik - krymper och krymper.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Full fart inledningsvis. Efter 9 min en hittepåutvisning på Erik för holdning.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
0-2 för Pölsan nu mot Djurgårn och får spela PP med fem min kvar av tredje. Då sätter DIF 1-2 i 4 mot 5. Rättelse: i 5 mot 4 dvs PP. Det var swehockeys rapportering som fallerade. Bara en halv minut på Hovet och DIF har plockat mannekängen med spaden, hoppas på stödet av Mono med staven.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterar att Blister anslutit, för att se Apan spöa Trottoarkanten vilket de säkert lyckas med.

Trottoaren har inlett serien med två torskar. Den självutnämnda expertisen i media är inte helt säker på att Trottoaren blir ett topplag i år igen. Känns löjligt, allt talar ju för att de hamnar bland undre strecken igen. De lyckades strålande i fjol tack vare seriens bästa lina, men där har 2/3 valt KHL i år. Vidare saknar de Frallan förstås, som har en rejäl lust på bilar och bågar; nu efter motorcykelolycka nackskadad dock inte fraktur och han ska nog bli bra tack och lov. Men undrar om det blir någon mer hockey. Dessutom betalar ju Trottoarens sponsor den extremt närige "dojovånnaspikinglisch" Ritola bäst i hela j-a SHL, men denne är ju borta hur mycket som helst eftersom han radan är betald, trist typ.

Nej sekten från blygden ska väl utan vidare med alla köpespelare kunna köra över Trottoarkanten. Grattis i förväg, Blister.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hör nu att arslet Lasu saknas.

Men en höjdare - vi får Patrik Westberg som kommentator! Mycket trevligt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag uppe nu.

Walle fortsätter med spaden eftersom Lassi inte är tillbaka ännu.

Sondell saknas, Bulan fortsätter Honka-Engsund som kanske ska bli vårt starkaste backpar. Testar runt lite på backsidan för att hitta bästa formationer framöver.

Omarklinan fortsätter förstås. Fjärdelinan Musik-Berglund-Mattsson som ofta också.

Lite intressant dock att kOMAReK efter succé i första matchen fortsätter med Gallo och Tyrre, medan Rask ersätter Einar Wolf i tredjelinan och Einar är uppsatt som 13e forward.

Vi får Sjökvistarn som zebra, tillsammans med Brarnehing. Det kan alltså bli lite vimsigt.

HK Arslet tycks gå med vanliga ihopköpta laget.
Uppladdat:

300x300-ekqaaxwuakfysy.jpg

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajaj, Warulfven har tryckt på enormt i anfallszon men Malmoe har lyckats stå emot. Så kommer en puck bakom målet och Marmenlind går bak för att stoppa pucken. Då studsar pucken mot en del av sargen och byter riktning 80°, glider in till slottet där en fullständigt naken Ulfv bara har att peta in den i det övergivna målet.

2-4 nu och Malmoe går på knäna mot en spritt språngande ulv.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Småtittar på Malmoe-Ulfven, två starka lag, speciellt Ulfven, men Malmoe hänger på.

Niklas "döda, döda" swikegård bisittare och är som vanligt hur jobbig som helst. En Ulfv crosscheckar bakifrån omkull en malmoeit mot sargen och åker ut. Varpå swikegård naturligtvis hittar urskuldande skäl:
• Det ser värre ut i slowmotion
• malmoeiten vänder sig och blir träffad i sidan

Vilken j-a sopprot, denne swikegård. Tur för Pölsan att han tackade nej till det sjukt vidriga förslaget att göra honom till boss.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Djurgårn ligger fortfarande under 0-1 mot Pölsan men har skaffat OS-glans bland supportrarna på läktarna.
Uppladdat:

450x249-skarmavbild-2021-09-18-kl-161803.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nähä. Timrå kör vidare med samma vakt och det lönar sig, nu 2-5. Kom igen, Timrå, järnet!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så har vi SDHL. Luleå tar emot Stocksund-Danderyd som skärpt sig senaste åren, nu tippas gå lite högre i tabellen och innan match strax efter Luleå i tabellen.

Och efter knappt 14 minuter av första - 5-0 till Luleå! Vilket är ställningen efter första perioden, med 10-4 i skott.

Ajajaj, våra underbara stålkvinnor har inlett denna säsong helt enkelt strålande!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Timrå-Läjkers 1-5 efter första perioden och 11-10 i skott. Vilken SHL-kalldusch för Timrå. Kan man gissa att det blir vaktbyte i hemmalaget inför andra?

Malmoe-Warulfven 2-3 efter första och 12-7 i skott. Eller om vi ska skriva Carl Söderbergh-Ulfven?

Och så Djurgårn-Pölsan 0-1 efter 2-10 i skott.

Väntat att Läjkers ska köra över Timrå förstås och svårt att tro att Malmoe ska stå emot Warulfven hela matchen. Djurgårn-Pölsan känns mer som en tuppfäktning mellan två lag som riskerar undre strecken men hoppas nå mitt i tabellen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja, då har vi slutresultaten:
• Växjö Lakers HC - Örebro HK 3-2 S.D.
• Leksands IF - Rögle BK 1-5
• Skellefteå AIK - Frölunda HC 0-2
• Brynäs IF - Timrå IK 2-4
• Linköping HC - Djurgårdens IF 1-3
• IK Oskarshamn - IF Malmö Redhawks 2-5

Efter andra omgången toppar skånelagen Röglet och Malmoe på sex poäng. Trea ligger Luleå på tre poäng - men efter att bara ha spelat en match.

Var ju trevligt att Apan fick stryk. Tycker att de, med highsticking och Möller, ligger kvar i samma j-a skit d.v.s. att alla puckar ska upp till sargen vid blå där highsticking eller Möller smäller på skott som nästan alltid är meningslösa.

Man får dock gratulera Apan för en riktig folkfest på läktarna där hela 26 personer ingick i apklacken - vilket ApPea översatte till att påstå att de hade 1200 åskådare genom att räkna in drygt 1100 tomma stolar.

Jaja. Om två dagar har vi landets härligaste hockeylag Luleå Hockey på is, då borta mot HK Arslet - apdödarna.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Läget efter andra perioden:
• Växjö Lakers HC - Örebro HK 2-1
• Leksands IF - Rögle BK 0-4
• Skellefteå AIK - Frölunda HC 0-0
• Brynäs IF - Timrå IK 0-3
• Linköping HC - Djurgårdens IF 1-3
• IK Oskarshamn - IF Malmö Redhawks 2-4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
0-0-dyrkarna Apan håller 0-0 mot Arslet, andra perioden strax slut.

Undra på det när highsticking Lindström tillåts vad fan som helst. Se nedan när roselliolsen är timligen fri i slottet med lat-highsticking bakom sig. Highsticking kliver till med klubban och när motståndaren inte faller, fäller highsticking honom bakifrån. Utan åtgärd från zebran...
Uppladdat:

450x291-skarmavbild-2021-09-16-kl-201822.png

450x234-skarmavbild-2021-09-16-kl-201632.png

358x300-skarmavbild-2021-09-16-kl-201644.png

450x247-skarmavbild-2021-09-16-kl-201753.png

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och på mindre än fyra minuter går Röglet från 0-0 till 0-3 borta mot Trottoaren.

Jag tror att det kan bli svårt för någondera laget att upprepa framgången från förra säsongen. Troligen framför allt för Trottoarkanten vars fantastiska förstalina väsentligen är borta.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så hälsar vi den mångårige Luleåsupportern Albert Hall välkommen till snacket igen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Eller hur! Det är inte lätt, lite av pest eller kolera, HIV eller Covid, hjärnskakningsutdelarna eller "benen försvinner"-filmarna?
+1
Kommentera

2229273 · »