Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2119798

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bert börjar nog snart visa sitt känsloregister.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Varpå skrikegård-swikegård kommenterar att "Det är skööööööönt med män som visar känslor", dels för att försvara kompisen CryBert, dels för att han tänker på kvällens bastubad med samme man, när de leker oj, nu tappade jag tvålen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hur kommer det sig att Linus Klasen blev utvisad 5 minuter samt matchstraff?

Ja, se bildsekvensen nedan.

• Blockerad puck, avblåsning framför Pungens mål. Klasen har inte kunnat ingripa eftersom pungen jonas fulland kört klubben i magen på honom och hakar.

• Fulland följer upp det hela genom att attackera Klasen och slå honom i bröstet.

• Klasen tröttnar och petar upp klubban mellan benen på Fulland. Löst, Fulland reagerar inte ens.

• Fulland följer upp det hela med att återigen attackera Klasen och slå honom i bröstet.

Och zebragalningarna menar att Fulland är helt oskyldig men att Klasen ska ha 5 minuter plus utvisas för match. En jävla doamreskandal förstås och därefter tappar de allt och visar ut för ingenting alls i kombination med att blunda för riktiga utvisningar.

Visst. Klubbor i klockspelet ska ALLTID innebära matchutvisning SAMT avstängning. Det förklarade Disciplinnämnden när de straffade Bill Sweatt, då i Luleå. Så där finns ett prejudikat som zebror och situationsrum SKA rätta sig efter.

Men det gällde inte alls när galningen highsticking helt provocerad drog en riktigt hård klubba mellan benen på lille tedenby och fällde honom, bakifrån, som fegisen highsticking gätna föredrar. Och där blev det ingen utvisning, ingen rapport till disiplinnämnden, ingenting alls. Eftersom swikegård och sanny ville vara hyggliga med bastukompisen crybert med vilken de skulle leka tappa tvålen samma kväll.
Kommentera