Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2120388

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Jo, så är det nog. Ett bra inköp som redan imponerar och tillför fin hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
OK, vi vill. Och vi försöker. Men det gick inte.

Det gör ingenting. Att kämpa väl är mer än att vinna.

Eller?

Jag håller inte med. Så där kan man hålla på med på dagis och några år ytterligare. Men sport är sport och resultaten räknas. Speciellt vid en tidpunkt när flera av spelarna strax ska börja en karriär som gör dem till multimiljonärer.

Småkronorna förlorade hälften av gruppspelsmatcherna och sedan fick de omedelbart respass i kvarten.

F I A S K O.

Jag tycker att saker ska kallas efter sitt korrekta namn och det är bara att konstatera att småkronorna gjorde fiasko.

Detta om detta.

Jag har en tveeggad inställning till småkronorna. Dels tycker jag att junis-VM är en högtid man ser fram emot varje år. Men dels tycker jag att man haft ena jävla förbundskaptener, som tycks vara placerade där för att de inte duger mågon annanstans och ett vanligen förekommande särtecken för dessa ynklingar att de har noll koll på junishockey som utspelas utanför det område man når på SL-kortet. Som tyckte det att det spelar ju ingen roll, så vi tar väl ut spelare väsentligen från Stockholmsorådet, möjligen kryddat med några från västkusten och ska andra med måste de ha utmärkt sig något enormt.

Jag var liiiite frågande till att man ger HVugo spaden efter hans misslyckande mot US of D.

"Det är väl bra att direkt hoppa upp i sadeln sedan man ramlat från hästen" typ. Eller HVugo från Klingsta i Danderyd äääär ju så underhållande, omkädningsrummets clown, får folk att skratta."

Idioter!

Jo, HVugo gjorde en bra match idag.

Men det är jag säker på att The Wall Wallstedt också hade gjort. Det var utespelarna som var så kassa att laget blev utspelade av småfinnarna.

Men. Att ta spaden i junis-VM ÄR ett viktigt skyltfönster internationellt och för komande draft. Och The Wall borde ha fått chansen att för befintliga betraktare skina. Det hade han förtjänat, efter sina mäkriga insatser mot Ryssland och US of D. Och har man förtjänat det, ska man få det. Orättvisa gillar jag INTE, även om man borde vara luttrad efter hur Luleås spelare "hanterats" under alla år av inkompetenta junis-förbundskaptener.
Jesper The Wall Wallstedt hade gjort rätt för att få promovera sin karriär genom att vara utsedd till målvakt i junis-VM:s slutspel.

Och det är hela saken.
Kommentera