Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1610950

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Vore kul för artisten om det lossnade för honom. Samtidigt är det några som helt sonika inte passar i den ligan. Kanske Linus är en av dem?

Han är välkommen till Sverige nästa säsong. Han kan få lira under Rönnbergs vingar.:-) 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och hur går det ikväll?

Vi får hopparen-molgan som zebror dvs kanske det sämsta man kan tänka sig bland dåliga val. Nu är det visserligen i Luleå, lite mindre illa för oss men illa är det ändå.

Owuya går in, vi varvar. Men vi saknar en massa spelare och senast såg vi hur svaga vi var mot Lustan. idag saknas chris, wallmark, skrbek, gunnarsson, men olausson påstås vara tillbka - fast jag är tveksam, har knappt sett honom på månader.

det blir en tuff match för oss, svårt att sia om resultatet.

annars är väl moodooismen.lustan kvällens mest intressanta match. kan lustan fortsätta dra ifrån och säkra andraplstsen? eller fortsätter moodoo segertåget och kommer ännu närmare luleå för att utmana om platserna fyra och uppåt?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Har sett highlights från matchen mot Penguins, där Csosby och Malkin hyggligt imponerande spöade Buffalo med 5-1. Tyckte ändå att Linus såg fortsatt hygglig ut, man 0 pinnar, även om han var inne på ett plusmål - och på två minus. Och de är resultaten som räknas i sifferfixerade NHL.

Håller med om att det vore kul att se Linus i SHL igen men i Lustan? Eller i Pölsan som ringer Linus hela tiden?

Nej, aldrig, det kommer Osten inte aytt låta ske;-) 

Kommentera