Luleå HF

115742 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2085632

Sv: Lycka till
Lundeström ryktas på lån till Timrå. Har bara sett honom sporadiskt i något JVM så jag är intresserad att höra från "hästens mun" vad vi kan förvänta oss från honom om det nu blir ett lån?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lycka till
sargad: Om ni får Lundeström på lån är ni att gratulera. Är säker på att han kommer att uppskattas av både spelare, tränare och supportrar.

I första hand bör man påpeka att någon stor målskytt är han inte, även om det säkert kan förbättras så småningom om han blir lite mer egoistisk.

Men i andra hand följa upp med att när det gäller allt annat är han mycket duktig. Mycket laglojal, bra i både anfall och försvar, läser spelet bra, mycket duktig skridskoåkare och stor, stark och stabil, skyddar pucken väl och tappar den sällan annat än genom pass till medspelare. Speciellt duktig i spelvändningar att ta sig in i motståndarzonen såväl efter sarg som centralt där han inte skyggar för att gå in i slottet.

Jag tror han kommer att uppskattas för att göra sin femma starkare och får han spela med spetsiga skyttar kan det bli mycket bra.
Kommentera