Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391178

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hartmann träffades av en höjd armbåge från en Malmö spelare. Resultat: hjärnskakning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Matsg: Aha, vet inget om detta eller varför du lyfter det till oss. Antar att du menar att det handlat om en ful händelse som inte beivrats som den skulle.

TILLÄGG: Sorry, slarvigt av mig. Du syftade väl till den femminutersutvisning som jag kommenterat med jag såg inte att det hände något fult från vinkeln man fick i repris. Jaså, en armbåge. FULT!

Mycket möjligt, SHL och hur regelverket hanteras är en besvikelse, för att inte säga en delvis korrupt funktion. SeMer betalar ligan och klubbarna bortät en miljard årligen för produkten som de därefter tagit viss kontroll över. Under matcherna sitter SeMer med ett antal självutnämnda experter som är kraftigt subjektiva och lyfter sådant de känner för. Repris efter repris på vissa situationer ackompanjerande av "expertförklaringar" medan annat skiter de fullständigt i eftersom de inte "känner" för det. Vad som vevats i TV slängs sedan fram av övriga media som inte har egna åsikter utan kör copy-paste "experten raaaasar...".

Ta t ex den warulfv som körde en armbåge i ansiktet på Brendan Shinnimin i Luleå förra matchen, som visserligen inte blev hjärnskakad därefter blödde näsblod och kan visa upp en kraftigt rodnad och svullen höger kind. I SeMer sitter "experten" petterrönnqvist och förklarar att den tog nog inte i ansiktet på Shinnimin utan i bröstet. Sedan anmäls och fälls Shinnimin för filmning och dagen efter sitter Warulfvens VD i klubbens tidning och förklarar att han tröttnat på "skådespelarprestationer". Vem försvarar Shinnimin i media? Ingen. Man har ju startat en drev och en häxjakt och Shinnimin ska brännas på bål efter dumskallarnas sammansvärjning. Lyckas det, kommer Shunnimin att försvinna från laget och SHL? Kanske, kanske inte.

Nu vet jag inget om den händelse du refererar till, men det kan väl tänkas att den inte hanterats objektivt av SeMer som "tyckte" de hade annat roligt att pyssla med.
Kommentera