Luleå HF

111698 inlägg · 881 ämnen

Inlägg #2419501

Luleå Hockey befinner sig för närvarande i LIMBO
Det är fan i mig FRUKTANSVÄRT att vara Luleåsupporter just nu. Typ allt går emot.. Undrar hur lång tid det tar innan vi är nere på plats 13?...
För nu kan vi nog dessvärre inte helt och hållet utesluta att det utfallet i den mest destruktiva av scenarion faktiskt skulle kunna inträffa, om vi inte TÄMLIGEN OMGÅENDE lyckas stoppa blödningen!!

En genuin allvarligt menad Bön till 'högre makter', om att vi INTE ska sluta på plats 13 eller 14, är nog det som vi primärt ska ha våra förhoppningar på, inför fortsättningen av den här säsongen.

Det känns som att den smärtsamma finalförlusten från i våras, nu på allvar börjar att göra sig påmind, och genomsyrar vårt lags prestationer negativt, när det kommer till DEN HÄR säsongen..

Jag vill egentligen inte säga det rakt ut, men det som händer nu befarade jag i mina värsta mardrömmar eventuellt skulle kunna ske, delvis som ett resultat av dom blytunga spelartappen efter den smärtsamma finalförlusten från i våras.
Samt kontentan av den tunga baksmälla som eventuellt skulle kunna bli ett resultat av finalförlusten, i kombination med spelartappen som följde därav.
Något som nu sammantaget verkligen genomsyrar det ÅTMINSTONE "tillfälliga" Förfall som vi på senare tid tyvärr nödgats bevittna..
OCH det obestridliga konstaterandet av att Vårat Gäng, för tillfället Totalt befinner sig i Limbo.

Det känns som att Prio Ett inför den resterande delen av grundserien,är, att vi i första hand fokuserar på att framför allt försöka hålla Malmö, samt 'NÅGOT' av lagen som just nu ligger på platserna 10-13, bakom oss.
För!..., vi har ändå ingenting i ett slutspel att göra.
Det fattar nog alla vid det här laget...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey befinner sig för närvarande i LIMBO
Realisten: OK, då får du tänka om och släppa diskussionerna om gludet. Och i stället se det primära målet som att undvika kvalplats och därmed glädjas åt varje insats som hjälper oss att uppnå det målet. Blir intressant att se dina framtida säkerligen mer halvfulla glasinlägg, sedan du reviderat målsättningen?
Kommentera