Luleå HF

112305 inlägg · 881 ämnen

Inlägg #2540904

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Är ni klara på Fw sidan då? Bör öka våra chanser för Hepponiemi då. Bra rekryteringar, iofs blir allt enklare när en sådan som Omark trillar in, Pasic är en spännande spelare
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jo, uppfattar att vi är klara tills vidare. Luleå hade hoppats att Fröberg skulle bli kvar men så vitt jag förstår har man nu fått klart för sig att han kommer att dra till en annan lina.

Synd, eftersom Fröberg och Shinnimin utvecklade en sådan fin kemi under våren. Tänk om vi förutom en lina med Omark-Anreasson också haft en lina med Fröberg-Shinnimin, plus hoppet att även Kempe skulle lyfta upp en tredje lina offensivt.

Men Luleås assisterande sportchef förklarade nu att Luleå kommer att lyfta in Joel Kant från junislaget i A-lagstruppen och ge honom en bra chans att spela sig in i A-laget under hösten.

Och så får Luleå se hur det utvecklas. Som de lade fram saken kan de under hösten komma att ändra sig och rekrytera ytterligare en forward om de bedömer att det behövs.

Hoppas ni lyckas förstärka det ni behöver inför kommande säsong och säkrar en plats kvar i eliten, för man vet ju att första året kan bli tufft - inte bara för ligans orättvisa ordning att de snor en del av era SeMer-pengar och ger till Pölsan (OK, för att nedflyttat SHL-lag kan få ett extra stöd första allsvenska året - men det borde alla SHL-lagen dela på förstås) - utan också eftersom konkurrensen i SHL utvecklats så hårt senaste åren. Jag tycker det kan vara dags för Pungen att kliva av nu. Den köpeklubben köpte sig kvar länge i Elitserien/SHL men har senaste åren hängt på repen mest hela tiden.
Kommentera