Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2542636

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu går media bananas om att "William Nylander kommer inte till VM".

De kastar sig över samhallam, som svarar att som alla förstår pågår det parallella processer om olika spelare, men jag kommenterar de vi har här och de är vi nöjda med.

Duktig kille. På hockey på olika sätt. Men också klok med omdöme att hantera media skickligt och se till att medias vilja till affärer och drev neutraliseras. Ja, jag är tillgänglig och svarar på de frågor ni har om den trupp vi har här. Men utanför det ingenting.

Visst kunde media envisas med "vi vill veta" men han är så tydlig att de ger sig. Kul att notera.

Annars har jag en speciell fråga om samhallam nämligen den att hans namn ger så många möjligheter att omfördela bokstäverna för att nå nya ord och betydelser och undrar vad som blir bäst i denna, för hockey, så viktiga fråga.

halsa lamm?
samma hall?
smala halm?
samla halm?
hala slamm?

Blir ord, men helt meningslösa betydelser sammantaget. Borde man inte kunna finna något användbart där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Samlamammasmannagate rullar på. Han har ju tydligt deklarerat att han kommenterar truppen, men inte spelare som inte är här.

Ändå envisas SVT och ställer frågan:

"– Var det ett beslut från dig att han inte platsar i truppen då? "

Varpå Samlamammasmanna svarar:

"När du säger så är du otroligt arrogant. Frågan är dåligt ställd."

Lite knepigt uttryckt av Samlamammasmanna, kanske, men han menar att SVT insinuerar att Samlamammasmanna bedömer att en världsspelare som William Nylander inte platsar i truppen.

Nu har SVT utrett saken och menar att SVT inte är arrogant.

Jag tycker att det är trist att se att hockey-TV ballar ur och ska ha igång "affärer" likt sparkbollen pysslat med gentemot förbundskapten efter förbundskapten.

Samlamammasmanna har deklarerat att han inte kommer att diskutera processerna att rekrytera spelare eller inte. Bara att acceptera, tycker jag.

Även om det säkert finns en knepig historia i detta, där kanadensisk journalist hävdar att William väljer att inte komma till VM eftersom han har uppfattningen att han då orsakar att lillebrorsan Alexander inte får vara med.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kan inte låta bli att hänga på ditt bokstavslekande ang Sam Hallam, föreslår vi kör med det ikonsika svenska bandet som lirade i samma musikaliska anda som Frank Zappa, nämligen Samla Mammas Manna.
Kommentera