Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2555701

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Bara att acceptera, Pite är inte att leka med;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vilken kvartsfinal man precis sett i sparkbolls-VM för damer. The Matildas vann mot Les Bleus men matchen slutade 0-0, förlängningen slutade 0-0, efter 18 straffar var det fortfarande oavgjort men sedan kom vinsten för Dam-nUnder.

Frankrike hade elegans, skicklighet och snabbhet och hade flera nära-lägen under matchen och under straffläggningen. Men Australien var likaledes med och drev på framåt och hade ordentligt tryck på Frankrike under match och straffläggning.

Det som satte stämningen var förstås publiken på nästan 50,000 i Brisbane som vrålade som Vuvuzelor så snart Australien bröt och tog boll eller för den delen sprang över mittlinjen och än mer när de kom in i det franska straffområdet.

Ja, shit! så mycket hemmastödet betyder och nu frågar man sig vilket lag som ska kunna stoppa the Matildas? Nu blir det England eller Colombia i semifinal inför 80,000 i Sydney och vinner de där väntar Sverige eller Spanien i final.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att gå in i en "träningsmatch", som är första matchen. Och det står 0 - 6 på resultattavlan när man börjar är aldrig lätt. Ett till vissa delar "osamspelat" lag ska ta igen 6 puckar... Som sagt inte lätt.
Kommentera