Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2559063

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej Sven!! Här är det varmt 34-36 gr varje dag det lite för varmt.Jag kan inte kommentera dina inlägg det är så låg nivå.jag ställer mej frågan vad får du ut av Det? Skriv precis vad du vill om du mår bra av det jag kommer inte att svara dej.När det gäller Oskar Lindberg så var det samma sak för Lasse Johansson när kom till Frölunda sista gången.( Har läst Raka Puckar VF forum )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Yep, du har rätt. Lasse Johansson valde liksom Oskar Lindberg att spela vidare för pengar medan de oskyldiga skövlades i Ukraina.

Norström, Wallmark, Zaar och många andra vägrade spela kvar.

Man kan undra vilka spelare Apan vill förknippas med.

Efter det skandalösa försöket att köpa in Agostino gör Apan en Chad Hinz och utser Agostino till syndabock, medan de inte sagt ett ord om att de själva gjort något fel, inte en viskning av ursäkt.

DET gör det nödvändigt att exponera Apans handel och vandel och lyfta fram att de köpt in Oscar "ja, jag tjänade 8 000 kronor för varje barn ryssarna avrättade i Ukraina" Lindholm.

Skulle Fiskrenset försökt köpa in Agostino och därefter påstått sig inte ha gjort något fel skulle Lasse Johansson säkert blottats här med.

Men nu är det Apan som skitit i det blå skåpet och den falska verklighetsbeskrivningen avseende värdegrunden i obygden upprepas som när Apan valde Chad Hinz och en kvinnlig chefredaktör som syndabockar.

TILLÄGG: Skulle Luleå Hockey försökt köpa in Agostino hade klubben för övrigt fått äta upp att de ifjol köpte in Leo Komarov som - liksom Oscar Lindberg - spelat KHL-slutspel våren 2022.

Klart att sanningen ska fram och det är bara att erkänna att Luleå gjorde den värvningen. Men Luleå försökte INTE värva Agostino och skulle man gjort något så dumt är jag övertygad om att man erkänt att man felat och kanske hade dessutom några huvuden fått rulla: är övertygad om att man inte, som en klubb 11 mil söderut, gjort en Chad Hinz och inte erkänt att man felat.
Kommentera