Luleå HF

116134 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2584064

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Ja, på torsdag blir det spännande. Luleå möter Warulfven. Och några dagar senare Apan. Efter det är det dags att tippa hur serien kommer att sluta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Grundspelet i CHL avslutas i morgon när de återstående matchen genomförts. Slutställningen efter grundspelet är således inte klart.

Men jag har kollat lite och kan därmed bedöma att de svenska lagen får följande motståndare i åttondelsfinalerna i november:

• Växjö Läjkers - Rapperswil Läjkers
Ja, de båda läjkerslagen möts alltså och de gjorde de även i grundspelet ikväll, när Plastlaget slog Rapperswil i Växjö med 3-2 efter förlängning,

• Warulfven - Trinec
Troligen, men det finns också en möjlighet att Ulfven får möta München. Som de (ungefär som Plastläjkers mot Rappertsvil) faktiskt slog i Karlstad ikväll med 4-2.

• Apan - Vitkovice
Tjeckiska lag tror jag Apan kan ha lite svårt för. Bra försvar, snabba vändningar. I alla fall om de envisas med att inte ge spaden till Berguven.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: som sagt det börjar höras ylanden inärheten av Hertzön få se om ni kan organisera skyddsjakt efter Norrbottens läns beslut annars blir ni uppkäkade😂
Kommentera