Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

3 poäng direkt

793874 · » Till forumet


Sv: 3 poäng direkt
Anthony Aquino , så hette killen som provspelade med Redhawks. Han var tydligen villig å spela gratis om han fick bostad å mat gratis från klubben, men han hade tydligen redan skrivit på för en italiens klubb.. så är det såna här klass spelare Peter Andersson förhandlar med.. grymt.. PA lär aldrig få kicken då ;)
Kommentera

Sv: 3 poäng direkt
Nubben: hade vi vunnit hade det varit bra, men inte blev man ledsen för att de loosade igår, var rätt så väntat... men spelar materialet räcker inte riktigt men har man en sportchef som verkar ha semester så säger det allt..
Kommentera

Sv: 3 poäng direkt
matte1: Leder med 2-0, har två frilägen och borde punktera matchen. Istället drar vi på oss några utvisningar, o pang 3-2 ledning för Timrå.

Nu har iaf jag gett upp kampen om slutspel. Nu gäller det att avsluta säsongen starkare än två av följande lag... VF, DIF, Mora o SAIK. Gör vi det så ska grabbarna ha all heder. Gör vi inte det, så får vi ju klara oss kvar genom att piska Rögle m.fl i Kvalserien. Oavsett vad som händer så kommer iaf jag skrika mig hes i de kommande matcherna också.
Kommentera

Sv: 3 poäng direkt
Nubben: Ja, Jason var riktigt het idag.......Stana också.

FORZA TIMRÅ!!
Kommentera

3 poäng direkt
Tre poäng direkt med Jason i laget, känns riktigt, riktigt skönt. Ännu skönare när man samtidigt ser att Mora, Djurgården och SAIK losade.

Nu väntar ett skadedrabbat Timrå på bortaplan. Jag både tror och hoppas på en ny trea där. Men tillbaka till dagens sköna vinst. Riktigt kul att Jason fick en bra start i klubben, sen måste man ju nämna Stana också. När han är het, så finns det inte många i ES som kan utmana honom.

Nu kämpar vi på, helt ok tryck på läktaren stundtals idag osso. Skönt att se/höra!
Kommentera

793874 · »