Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Bra jobbat Madhawks

821 · » Till forumet


Sv: Bra jobbat Madhawks
Ja, jag kan bara hålla med, fast jag vill ändå ta tillfället i akt och ge ett privat smygsommartips i all enkelhet till alla abstinenstyngda malmöbor.

I närheten av min arbetsplats, på Kockums Fritid närmare bestämt, håller för andra året (så vitt jag vet) sveriges hockeyframtid på att leka runt och träna på MHC (Malmö Hockey Camp). Inte mycket att titta på egentligen men för folk som mig som njuter bara av att se en ung man i sina bästa år glida runt i dold bakom en full hockeymundering och med mjuka rörelser smeka upp pucken i nättaket mest för skojs skull så är det en tröst på ensamma, sömniga morgnar eller fikaraster.

För att verkligen på värsta sätt kopiera Madhawks lysande kocept och släpa det i smutsen ämnar jag även betygsätta denna upplevelse enligt deras normer.

Supande: 1/5. Känns inte så motiverat även om man inte tackat nej till en öl.
Stämning: 1/5. Mycket, mycket låg stämning då man står ensam och tittar på en halvslö träning...
Rolighet: 2/5. Det är inte roligt. Det är bara så
Kostnad: 5/5. Helt gratis!

Totalt: 9/20. Undvik det om du har något bättre att göra, pilla med tårna till exempel.
Kommentera

Sv: Bra jobbat Madhawks
Så kul att du uppskattade det, Tommy! Aktiviteterna är sådana vi själva gillar att göra på sommaren. Bortsett från att jag inte gillar trav. Svaret på vem som egentligen gjorde detta så är svaret att vi konfererade tillsammans och sen skrev jag ner det!

FOTNOT: Mina personliga favoriter måste vara strandfest, grillfest och ölbrännboll! Bara så ni vet... testa dessa aktiviteter!! ;)
Kommentera

Bra jobbat Madhawks
Ville bara tacka Madhawks för alla sommarnöjen! Detta gjorde Jojo, Johan eller Tunnan (vem det nu kan vara som ligger bakom succén) jävligt bra!

Det mesta användbart även för mig som är brynäsare!

/#27 T.Lindström
Kommentera

821 · »