Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Burra till MIF

17988 · » Till forumet


Sv: Burra till MIF
Burra elelr inte? Jag vet faktiskt inte. Jag är inte speciellt positiv till att Burra skall gå in i laget bara för han vill tjäna kosing. Det jag menar är att ska vi ta honom ska han inte ha någon superlön. Han är en målskytt. Han kanske inte är världens snabbaste men har ett jäkla skott, är bra i powerplay. Hårdjobbande killar som Magnertoft och Hammar (vilka jag båda tycker om för deras slit) är inte vad som behövs just nu. Nu behövs mål - framåt.

Kanske är Burra lösningen. kanske löser det sig ändå. Kanske kan inte heller Burra hjälpa oss. Vad vet jag?

Någon skrev här i Hockeysnack om hur katastrofalt dåliga MIF var igår och att man hade ett powerplay i division 2-klass. Tycker jag inte alls. MIF spelade så pass mycket bättre än HV att till och med Stefan Liv tyckte MIF var värda segern. Vad som frustrerar mig är väl egentligen inte att man släpper in fyra-fem bakåt varje match utan att man kunde gjort 8-9 framåt men slutar på ett eller två.

Tack, Magnus för den fina kritiken. Hoppas verkligen folk är förbannade nog på Torsdag så vi verkligen får fart på fabriken.
Kommentera

Sv: Burra till MIF
Burra är lite speciell, men sist när det var riktigt pyrt för Mif (under Abris, coachen gud glömde) och PO Larsson fick ta över en sjunkande skuta var Burra en stor bidragande orsak att Mif lyfte sig och gick till slutspel trots allt. Att en sen blev slaktade av Luleå där var mindre vikitgt.

Burra visade då och har gjort det ofta att han har ett stort Mif hjärta och han lider när det går dåligt för Mif. Om han är rätt medicin för att få igång målskyttet, ja det vet ingen.
Kommentera

Burra till MIF
Enligt AB gör MIF snart klart med Robert Burakovsky. Vad tror ni om det? Han är ju en riktigt målskytt men tar en humörspelare som han MIF ur krisen?

Kan man få höra några kommentarer? Bu eller bä? En injektion eller ännu en grinig gubbe?
Kommentera

17988 · »