Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Byt kapten!

795037 · » Till forumet


Sv: Byt kapten!
Nubben: Hmm ang Calles insats igår tyckte jag den var väldigt blek, han slog många fel pass å ångade inte på så mycket som han kan, tycker helt ärligt att Paulsson känns hetare just nu.. Sen ang att Calle tyckte man spelade riktigt bra igår i den första perioden oroa mig, hur kan man tycka det när man spelar totalt värdelös? ett borta lag i Brynäs lekte med oss stuntal, å vår bästa chans var Jussis såkladde styrning men inte ens det var farligt å det säger allt..

Sen till ett helt annat.. roligt å se hur man kickar spelare till höger å vänster, att man sen skriver att anledningen till att Tomik lämnar är pga för lite speltid är pinsamt, visa rak rygg nu å säg som det är att han helt enkelt inte ville spela här, vem som helst kan se det när han väl har fått spela sedan han kom hit. Men sen så måste ju Peter Andersson vår såkallade sportchef börja agera nu osså på spelar inköp. han har inte fixat in en ny spelare sedan Välivaaras ankomst, javisst Woolley kom men det var inte PA som fixade hit honom.. så enkelt é det.. nää PA komme rinte få vara kvar nästa år, och skulle han sitta kvar är det verkligen ett pinsamt utförande av ledningen, då bör de ransaka sig istället, jag har redan en som kan ta över å det o Thomas Sandström, han har kontakter, han har kunnandet å ja han kan nog göra detta mkt bättre än vår rullator sportchef PA just nu.. så snabbt jobbar han ju ;) ..

Som jag ser det har PA gjort 2 st bra värvningar i år, Stana och Välivaara.. de andra.. ja vet inte vad jag ska säga.. visst Pirjetä är skadad å tränar inte ens på is med laget, vad ska man kräva då egentligen? .. Sen att man har läst att folk skriver.. åå Varför kan man låta just nämda Pirjetä ta straffen igår, de flesta ville ha Jussi som det,, då ska ju Jussi själv kliva fram som den kapten han é å säga, grappar som han säger på sin halvtaskiga finska den här tar jag hand om.. men nää.. eller var Jussi med igår? javisst han gjorde en styrning men sen då??

Är så trött på detta nu så.. man finner inga ord mer.. Kvalserien här kommer vi,, å sen allsvenskan nästa år.. tack å hej.. ha en trevlig helg
Kommentera

Sv: Byt kapten!
pajo: Håller inte med, Jussi håller om han bara får ha killar som trampar på brevid sig. Han är inte lika snabb nu, men han har fortfarande grymt bra passningar och ett fint hjärta som klampar för klubben.
Men får han spela med en skadar Pirjetä och en Moravec helt ur form. Då blir det pannkaka.

Men man måste ju ändå säga att guuud vad skönt det är att se Calle! Han överglänser Bäckström i varje möte med Brynäs. Hade Calle spelat i en annan klubb hade han redan nu varit given i Tre Kronor. Men som alltid, är det svårt för våra miffare att få ta det steget. Känns som att de måste etablerat sig i NHL eller bytat till nån annan Elitserieklubb innan de får vara med o leka...
Kommentera

Sv: Byt kapten!
Om det inte var King som valde straffläggare i dag så tycker jag att det är fel av Jussi att inte kliva fram och visa vägen som lagkapten och vass straffläggare som han är? (eller var)
Vågar man inte gå ut och misslyckas i ett sådant läge så skall man inte vara kapten.
För övrigt tycker jag det är synd att en spelare som Jussi skall behöva sluta på detta viset men det är bara att inse att han räcker inte till längre.
Kommentera

Byt kapten!
Matchen mot SAIK bevisar att vi inte ar ett lag för ES som det ser ut just nu.
Men man vill ju inte ge upp och det måste finnas något att göra åt det här.
Det måste hända nått i den här föreningen som gör att vi blir bättre.
Vi kan ju börja med att Jussi lämnar över sitt C till Whalberg som jag tror skulle göra ett fan så mycket bättre jobb än Jussi som bara glider runt och dräller.
Jussi saknar självförtroende och framför allt vilja och han är slut som spelare på den här nivån låt han spela PP & BP och sen vila för övrigt.
Whalberg är en spelare som kan tända hela laget med sin spelstil och sitt slitande och jag tror han skulle växa med ett C på bröstet.

Vi måste låta King få jobba med laget ett tag så han lär känna spelarna innan vi kan räkna med någon effekt av tränarbytet.
Jag tror inte det kommer att hjälpa så mycket om vi inte får bort Frylén & Nordgren och in med 3 nya backar av klass.
Sen måste vi få in en helt ny 1:a line som kan dominera i matcherna när dom är på isen.
Detta är naturligtvis en sak som kostar mycket men vad kostar det inte att spela för 2500 personer i ES och sen åka ner i allsvenskan?
Har man råd med tränarbyte som kostar 3 miljoner + ny lön för King så måste man även kunna få fram pengar till nya spelare av klass.
Får vi inga nya spelare så låt våra unga spelare få maximalt med istid för det är dem som skall göra jobbet i framtiden.
Detta kommer att gå åt helvete om det får fortgå.
AGERA NU Malmös ledning!
Kommentera

795037 · »