Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Exklusiv intervjuv med "Osten"

787210 · » Till forumet


Exklusiv intervjuv med "Osten"
Jag har snackat lite med Osten efter han har fått lämna laget här kommer en intervjuv med honom.. hoppas det kan glädja några på forumet att en intervjuv kommer upp iallafall..
______________________________________________________________________

Hur kändes det när du fick beskedet av Malmö ledningen att du ej skulle stå i båset mer efter uppehållet?
Det kändes verkligen tungt, jag såg verkligen framemot att vända detta å det gör grabbarna i laget osså, det gör de fortfarande det är jag verkligen säker på, som Nederost sa till mig innan uppehållet, Vad är det som händer? vi spelar ju bra men vi vinner inte, detta är en förbannelse över oss.. Och det kan jag hålla med honom, vi har helt inte haft turen med oss på vår sida. Men jag hoppas verkligen det vänder för grabbarna för det är de värda å även Malmö som stad och deras underbara supportrar som verkligen stöttar laget i med och motgång, sånt uppskattas alltid.

Vem tycker du har varit den bästa respektive den negativaste saken i år om du ser till spelet?
Det positiva måste jag säga är vårt Boxspel, är inte ofta ett lag som ligger i botten som ligger 1:a statistiskt sett. Och det negatvia är ju var vi ligger i den tabellen som är viktigast.

Om du ser på spelar truppen i år vad är du minst nöjd med?
Att jag ej fick den lovade första femman som jag efter strävde. Sen att jag ehller inte fick en till klass back.

Varför blev det så?
Det fanns tydligen inga pengar, sa dom i ledningen.

Ni jagade en back ju men så kom Bartovic, Var inte det lite skumt?
Jo visst var det det, men vi ville osså ha en bredd på forwards sidan å en spelare som Milan kan man ej tacka nej till, men vi ville ha en back osså men hittade inte den rätta.

Jag vet att många är väldigt förvånade att Norgren fick kontrakt, även jag blev irriterad och förvånad, Hur tänkte ni där?
Hehe, jo jag har läst å hört en del om det osså precis som du säger, men vi ville ha en med hjärta för klubben, tyvärr räcker Johan inte längre till på den här nivån, men han visar en hög kämpar glöd men tyvärr hjälpte det inte..

Frylén har ej varit lyckad i år varför?
Bra fråga, tror det är bara Edvin själv som kan svara på det egentligen, men spelet har nog varit en för stor omväxling för hans del tror jag, vi räknade ju med att han skulle vara vår topp 3/4 back.. men så blev det inte tyvärr, men jag tror han kommer igång så ni kan no vara rätt så lugna ett tag till.

Vems beslut var det att värva in Välivaara?
Det var mitt.

Varför?
För vi kände att vi hade för svag backlinje helt enkelt.

Men varför då kicka Lupaschuck?
Det får du fråga ledningen om, det visste jag inte ens om förräns att jag läste det på text tv, några timmar efter fick jag ett samtal av Peter där han berkräftade det osså.

Men redan där måste du har fått tankar om att du kanske skulle få lämna laget?
Nää jag tänkte inte ens i dom banorna.

Vad säger du om din ersättare då i Dave King?
Hmm, han é bra men han har ju aldrig vunnit något som jag (säger Osten å skrattar) .

Vad ska du göra nu i framtiden?
Hmm just nu ska jag bara ta det lugnt å följa elitserie hockeyn å Malmö lite extra, jag känner fortfarande mycket för laget å klubben.

Ska du gå på matchen imorrn i Stockholm?
Nej jag ska se det på Canal + PPV hade jag tänkt..

Tror du nu de tar sin första seger?
Jag hoppas det för killarna i laget, det är som värda..

Jag tackar såååå mycket för att du ställde upp på det Osten, men finns det något du vill hälsa till alla på hockeysnack/Malmö Redhawks?
Det var så lite så, Jag vill gärna hälsa till alla i Malmö att jag hoppas verkligen detta vänder för er, Till supportrarna som verkligen har pushcat på i med å motgång, det uppskattas enormt, jag har verkligen trivts i Malmö å lagt ner mycket i detta arbetet jag haft i 1,5 år snart. Å det har varit en rolig tid som tyvärr slutade med ett tråkigt besked för min del, men jag hoppas som sagt att detta ska lösa er.. som sagt Malmö ska upp i toppen så é det bara.. Ha en bra vinter....


!! Noterbart att Osten sa fortfarande VI under hela intervjuvn!!!
Kommentera

787210 · »