Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Höknästet - SF

823396 · » Till forumet


Sv: Höknästet - SF
Nubben: Kan tyvärr inte annat än att hålla med Stefan i kritiken och det är ju inte lönt att posta den på SF längre eftersom den raderas direkt.
En produkt inom data världen som inte är färdig utvecklad ÄR en beta oavsett vad du själv tycker.

Ta med dig en sak, nämligen att det optimala som situationen ser ut nu hade varit att köra med båda.
Länka till gamla gästboken oxå så kan folk använda vilken dom vill, sen när nya forumet är helt klart med alla funktioner kan man göra en utvärdering om man även då vill köra med båda eller inte, det hade ni vunnit mkt på.
Många sidor gör just detta vad jag vet iaf.
Kommentera

Sv: Höknästet - SF
Stefan:
Jag tänker inte tjafsa mer om detta. Du tycker en sak, jag tycker en annan. Tyvärr så har jag lite mer fakta den här gången och tro mig, hade du suttit i mina boxers så hade du nog sett annorlunda på situationen.

Men nu lägger vi ner det hela?

Hoppas du hittar tillbaka till forumet när det kommit ur "betastadiet", som du så fint kallade det.
Kommentera

Sv: Höknästet - SF
Nubben:

som alla inlägg "vi bryr oss om vad folk tycker" och så är det ett en klar övervikt som inte gillar forumet vilket syntes väl i forumet både i Malmös och i andra lags. Men enda "redaktionen" som gick ut och talade om att man "bryr" sig om vad andra tycker var Malmös, och den redaktion som rent ut sagt sket i vad folk tyckte var ja just ja Malmös.

Ungefär som moderaterna och deras ändringar med akassan och alla protester som man skiter fullständigt i.

Om nu omröstningen var manipulerad, varför då inte ta upp det? Varför då ens ha omröstningar på sidan om de nu är så lätta att manipulera ? Det säger väl det mesta om SF ett kast omröstningssystem som går att manipulera, ett forum som fortfarande är i betastadiet osv.

Har lagt ned min del av Malmös sida på SF då jag fortfarande anser att forumet är skit och ni i "redaktionen" har skött det hela på ett kasst sett. Vilket flera jag pratat med också tycker tyvärr, från att ha varit en sida man besökte xx gånger om dagen ja xx inte x ggr om dagen mycket pga gästboken och dess aktivitet är det nu nere i 0ggr om dagen, nu stannar jag bara till hos Liverpool och deras gästbok som de har kvar TROTS att de kör forum också! Hur de nu klarar av att köra både gästbok OCH forum samtidigt är ju ett mysterium då ni inte klarar av det trots att Adam BS eller vad han nu hette sa att gästboken skulle tillbaka så sent som igår.
Kommentera

Sv: Höknästet - SF
Stefan: Du brukar vara en man som vet vad han pratar om, därför sitter jag här som ett stort frågetecken och gapar som en fågelholk just nu.

Anledningen till att omröstningn togs bort var att vissa individer manipulerade den. De tog bort sina cookies i webbläsaren och kunde på så vis rösta massvis med gånger. Lönt att redovisa en sån omröstning?

Så snälla sluta skriva massa ogrundade saker, oavsett var du skriver dem.
Ta reda på fakta o var inte så illsinnad och tro att bara för att man sitter med i en Redaktion så är man en hemsk människa.

Det trodde jag inte om dig.

Läs nyheten, klicka på länken, tycker du sen inte om idén. Då får du ju helt enkelt skriva mer frekvent här eller nått ;)
Kommentera

Höknästet - SF
Hoppas fler gör som jag i och med deras byte till ett kasst forum dvs dumpar skräpet och slänger länken dit.

Patetiskt folk som "bryr sig om vad folk tycker och tänker" och sedan skjuter dem i ryggen typ genom att göra tvärtom är precis tvärtom hur jag anser en bra sida skall fungera, speciellt efter en undersökning där 70% (om inte mer) var väldigt missnöjda med skräpet de installerade till forum.

Från att ha varit ett givet ställe efter HS så var SF och MIFs sida ett välbesökt ställe från min sida men inte längre, blir till att hålla sig till Liverpools gästbok (och ja även de har ett forum).
Kommentera

823396 · »