Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #823203

Sv: Höknästet - SF
Nubben:

som alla inlägg "vi bryr oss om vad folk tycker" och så är det ett en klar övervikt som inte gillar forumet vilket syntes väl i forumet både i Malmös och i andra lags. Men enda "redaktionen" som gick ut och talade om att man "bryr" sig om vad andra tycker var Malmös, och den redaktion som rent ut sagt sket i vad folk tyckte var ja just ja Malmös.

Ungefär som moderaterna och deras ändringar med akassan och alla protester som man skiter fullständigt i.

Om nu omröstningen var manipulerad, varför då inte ta upp det? Varför då ens ha omröstningar på sidan om de nu är så lätta att manipulera ? Det säger väl det mesta om SF ett kast omröstningssystem som går att manipulera, ett forum som fortfarande är i betastadiet osv.

Har lagt ned min del av Malmös sida på SF då jag fortfarande anser att forumet är skit och ni i "redaktionen" har skött det hela på ett kasst sett. Vilket flera jag pratat med också tycker tyvärr, från att ha varit en sida man besökte xx gånger om dagen ja xx inte x ggr om dagen mycket pga gästboken och dess aktivitet är det nu nere i 0ggr om dagen, nu stannar jag bara till hos Liverpool och deras gästbok som de har kvar TROTS att de kör forum också! Hur de nu klarar av att köra både gästbok OCH forum samtidigt är ju ett mysterium då ni inte klarar av det trots att Adam BS eller vad han nu hette sa att gästboken skulle tillbaka så sent som igår.
Kommentera