Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inför Kvalserien

823884 · » Till forumet


Sv: Inför Kvalserien
pajo:

Söderberg missar resten av säsongen, oturen grinar er verkligen i anisktet !
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Magnus: Som sagt, komma tillbaka nån vecka innan KS är nog ett måste.

Inte alla som är skapta som Foppa, skadad sen comeback och galant varje gång ;)
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Som jag sade till en kompis till mig att när kvalserien så kommer vi att få plocka upp backar från J-20 laget då många av våra backar kommer att ha förslitningsskador såsom bl a ljumskproblem.Det går inte att köra på för få backar i match efter match som vi har gjort den siste månaden.
Som jag ser det i dag så är det nog tvunget att få in 3 skapliga backar inom det snaraste.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Magnus: Jo men vilken form har han efter att ha varit borta i 6 veckor?
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Men seriöst, även om Välivaara är borta i 6 veckor borde det innebära att han är tillbaka måndagen 5/3...KS börjar 9/3. Eller vad missar jag?
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
pajo: Vi får hoppas på 3 veckor helt enkelt och att Calle är tillbaka ungefär vid samma tid.

Men nu kommer PA att agera, nu måste det in backar av klass, annars blir det kanske Allsvenskan 07/08 och hur fan ska det gå, är inte lätt att ta sig upp i Elitserien två gånger på två försök...
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Precis vad vi behöver nu :-/
Välivaara borta 3-6 veckor och kan missa kvalserien.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Vi kommer nog åxå till det där jävla kvalet..suck.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Metal Guru: Nej du, den är MYCKET bättre i år! Inget annat vill jag höra talas om...
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Magnus:
Eller så är hela elitserien sämre iår...
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Tjohoo, nu har vi uppnått 41 poäng och är minst lika "bra" som Leksand i fjol. Ja, ja...halmstrån men vi är mer eller mindre garanterat bättre än både LIF och SSK i fjol... Betyder kanske inget men det känns bra för min själ om inget annat.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
pajo: Förstärkning behövs, det inser alla. Men nu är det viktiga att inte satsa på nått snabbt och enkelt att få in. Nu måste man titta på kommande motståndare i Kvalserien och verkligen sätta starkaste möjliga lag på isen i de matcherna.

Svetsa ihop fungerande BP och PP i de kommande matcherna i ES, samt att hitta den målvakten som är hetast. Jag tror vi klrara av kvalserien redan idag, med den trupp vi har. Men för att vara på den säkra sidan bör man ju plocka in några till. Norgren är och förblir ett stort, stort bevis på vår blindhet i ledningen. En junis hade gjort bättre ifrån sig om han fått chansen som extra back i stället för Norgren.

Men men, nog om detta. Nu har iaf även jag ställt in mig på Kvalserien, Malmö och Kvalserien börjar bli en allt för vanlig kombination.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
MrRedhawks:

Såg att Andreas Karlsson var uppsatt på waiw-listan.Kunde vara något att hugga på om han väljer Sverige.Tror inte att han får plats i dagens HV.
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
Skriver till under... ser en back som é ledig nu.. Jeff MacMillian... defensiv back med massor med rutiner från AHL... Norgren måste bort helt enkelt..

Sen måste 2-3 forwards in.. det håller inte mer...
Kommentera

Sv: Inför Kvalserien
pajo: Håller med dig å kunde inte sagt det bättre själv.. å jag säger det än en gång.. Fler spelare måste in å det måste PA fixa nu så vi kan få ihop laget fortast möjligt.. men klar PA å de andra tror ju fortfarande på slutspel... pinsamt é bara förnamnet...
Kommentera

Inför Kvalserien
Det finns inget som tyder på att vi skall klara oss från spel i kvalserien i år också.
Därför tycker jag att spelare och ledare skall vara så pass rakryggade att man går ut till fans och media och erkänner att den här serien är över och att man nu sattsar fullt ut på att klara kvalet och stanna kvar i ES.
Då kan man i lugn och ro spela hur jävla dåligt man vill i en eller flera matcher bara man får ut det man vill av matchen det vill säga träna på powerplay & boxplay så det sitter som det skall när sen kvalserien börjar.
Skit i om man torskar matcher med 15-0 det spelar ingen roll längre i den här serien.
Bygg upp spelet ordentligt från början passa på att testa olika spel system nu när det inte spelar någon roll längre.
Så att vi är på det klara med hur vi skall spela när det väl gäller.
Vi måste få upp tempot i våra anfall nu sitter man nästan och somnar när våra hjältar försöker sig på att anfalla så långsamt som det går många gånger.
Nej skärpning i leden börja om från början våga röra om i kedjorna testa det som man inte vågat tidigare "sätt Stana som center" nej men seriöst våga bryta mönstret som vi följer i dag.
Vi måste få fart på vårt spel och framför allt våga vinna.
Kommentera

823884 · »