Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Jason Woolley

788551 · » Till forumet


Sv: Jason Woolley
Måste lägga till en sak...

Woolley hade tydligen inte skrivit på när jag fick höra det. Jag tyckte jag hörde det i mitt snack med min lilla fågel, men tydligen så sa han bara "Woolley är så gott som klar", får nog fixa hörapparat i veckan eller nått ;)
Men men, allt talar för att han kommer till oss iaf, sen om det blir en förstärkning det får vi som sagt se.
Kommentera

Sv: Jason Woolley
Han ersätter Johan .. kan det bli sämre.. näää verkligen inte, men lita på KING nu.. tror ni verkligen han vill ta hit skit??

Apropå nyförvärv, En till back är aktuell sen en forward är osså aktuell, men glöm inte bort detta, SKULLE VI gå till slutspel, nu säger ifall vi skulle så har vi en till forward som kan komma in i truppen, å det är DUDA som är utlånad bara, tror han passar mer in i truppen under Kings ledning än Osten, vet att både Osten å Radek ej vara goda vänner om man säger så.. tänkt på det mina vänner..
Kommentera

Sv: Jason Woolley
Magnus: Helt rätt Magnus det har visat sig så många gånger förr att det inte räcker med ett känt namn på ryggen.
Upp till bevis innan vi hyllar spelare.
Sen är det klart som fan att man önskar att det blir en flipp :P
Kommentera

Sv: Jason Woolley
Nubben: Om han nu är klar så tycker jag att han själv får visa på isen om han är flipp eller flopp. Jag skiter i vad det står på ryggen eller vad det står i passet så länge spelarna gör det de är här för att göra; hjälpa oss att vinna matcher.
Kommentera

Jason Woolley
Man har inte gått ut i etern o sagt att allt är klart än. Men så vitt jag förstått det från min lilla fågel, så är Jason Woolley helt klart för Malmö.
Han har hunnit bli 37 år, vilket innebär att det inte är en värvning för framtiden. Men det är trots allt en riktigt bra back (om han inte gått ner sig helt sista året) som kommer tillföra en hel del. Vi får ge honom en chans helt enkelt. Det som jag personligen tycker är skönast med detta är faktiskt att Norgren bör vara ännu längre från istid nu. Johan är en kanonkille, verkligen en av de bästa killarna man kan träffa på utanför isen, men han håller inte längre. King har sett det som alla supporters såg redan förra året, Osten såg det aldrig. Eloge till King eller bara ett pinsamt agerande av Osten, det överlåter jag till nån annan att säga rakt ut.

Vad säger övriga experter här inne om Woolley då?
Flipp eller flopp?
Kommentera

788551 · »