Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Kim Martin

690992 · » Till forumet


Sv: Kim Martin
Db_04: Ja klart de är bättre, det är det för tusan ingen som säger nått om? (Inte jag iaf) Det som sagts är att hon skulle stå i mål, det var vissa som antydde att hon aldrig ens var påtänkt som målis i den matchen, utan att hon bara skulle locka publik. Men hon skulle stått om inte hennes collage såg till att det inte blev så...

Du har nog missuppfattat hela diskussionen, men nog om det nu...
Kommentera

Sv: Kim Martin
Nubben: klart som tusan det är ett jippo..... visst är bruden bra ....men om hon vore så bra som era ledare och spelare påstår varför får hon inte vakta målet i J20 laget mer då?

Hon har tränat med J20 hela året.... och det är inte många gånger det krockat med Aiks dammatcher...

Men Mif har valt att ge Bjun målvakterna chansen i stället för Kim vilket borde tolkas som att dom är bättre
Kommentera

Sv: Kim Martin
Nr29: Jag säger som så här... Alla får ha sin åsikt, och tur är väl det. Men jag kan garantera att Kim skulle stå Minst en period mot Bofors om inte reglerna i nordamerika hade varit så som de är. Tanken var först en hel match, men just efterom det vore falsk marknadsföring o säga så när ingen vet hur det skulle gå i matchen så gick man ut o sa EN period... minst.

Så har alla sagt, och så var det bestämt. Klart som tusan att man kan ifrågasätta om hon verkligen är bra nog, jag tycker inte att hon är det. Men Malmö har inte gått ut o sagt detta bara för att locka publik, det är något jag lovar med allt vad jag har att komma med.
Kommentera

Sv: Kim Martin
Nr29:

I och för sig är det mycket möjligt att du har rätt, men två perioder och 35 skott är för lite för att försöka statistiskt bevisa något om vilken målvakt som helst.
Kommentera

Kim Martin
Hörde en lite rolig grej inför de PR - Jippot som blev ett fiasko om att Kim inte får chansen för att hon är tjej utan för att hon är tillräckligt bra för spel i allsvenkan.....men hon är sannerligen inte tillräckligt bra i J20 superelit , före jul var hon ombytt 11 matcher och fick 2 perioder i en match hon släppte in 5 mål på 35 skott (85.71 %) nu efter jul har hon setat 2 matcher på bänken .

lite lustigt är det
Kommentera

690992 · »