Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Malmö - Brynäs

774711 · » Till forumet


Sv: Malmö - Brynäs
Nubben: Tackar, och lycka till själv.
Ni har som sagt på papperet en mkt bra uppställning, och jag tror att er darriga inledning kanske mer berodde på lite överambition att spela lite för komplicerat och konstruktivt, på bekostnad av att man i början av en serie kanske hellre bör starta från scratch sas. Dvs med enkelt spel och vara noga med de grundläggande sakerna. Hittar man det spelet, så kommer finliret automatiskt så småningom.
Och visst är det härligt med medvind, även om det för oss senast blåste lite tillfällig motvind... ;-)
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Huge: Ja Calle är viktig för oss, men det är inte p.g.a honom vi vänt på steken. Det är mentaliteten som ändrats i laget, grabbarna var lite för kaxiga i början o ville framåt för mycket. Det resulterade i massa, massa pinsama försvarsinsatser.
Men det är klart att Calle, Nedorost, Jussi o Sekeras betytt mycket, de saknades i inledningen. Nu får vi en beprövad målskytt tillbaka osso (Tomik), så det blåser en rätt skön medvind här nere just nu.

Lycka till i fortsättningen, vem vet, vi kanske ses i slutspelet! ;)
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Nubben: Precis. Ni hade ex både Timrå och Modo på gaffeln innan ni vann mot oss, så personligen var jag inte speciellt överraskad att ni vann. Iofs kanske med lite hjälp av vårt darriga och lama spel, troligen pga urladdningen mot Timrå hemma. Förringar dock inte er insats, och Calle Söderbergs återkomst tror jag betydde enormt mkt för er. En stor karaktärspelare som alltid ger järnet plus att han är målfarlig.
Och som du säger: ES är oerhört svårtippad just i år.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Huge: Inge är säker på nått i dessa dagar, årets ES är något av det jämnaste vi varit med om i modern tid här i landet. Alla kan slå alla och även om vi (Malmö) fick en horribel start på serien, så ser man nu vad laget kan/bör prestera.
Personligen blir jag inte förvånad om vi lyckas ta oss upp på slutspelsplats under säsongen o sen om vi lyckas hålla den platsen eller åker ner igen, det får vi se.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Magnus: Det var din tvärsäkerhet jag ifrågasatte en aning, iom att du antyder att Malmö skulle vara ett mkt bättre lag än Brynäs.
På den punkten är JAG inte lika tvärsäker nämligen.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Huge: Mmm, vad var det du inte förstod i mitt inlägg? Jag skrev att det var det också.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Magnus: "för Brynäs är ett av de lag som vi utan tvekan ska slå 4 gånger av 5."

Utan tvekan?
Jag vill nog påstå att ditt uttalande utan tvekan bygger mer på en from förhoppning än reell kunskap.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
padda88: Har jag någonsin ropat hej? =)

Nä, jag har bara konstaterat att Calle var riktigt bra igår. Laget i övrigt fungerar fint, kedjorna o Stana i mål är precis som de ska vara. Det är dock en del i backparen som jag inte är nöjd med, känns som att vi måste fixa till det som vi ska klara det här hela vägen.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Grattis till vinsten hoppas ni kan fortsätta i samma stil :)
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Nubben: Man ska inte ropa hej... Nu börjar det likna ishockey även i malmö isstadion! Typiskt att man inte är där då! Calle vår nya Sundin!
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
El Maco: Fagemo? Bänknötarn i 4:e hedjan, vi har Calle Söderberg 2+2 idag känns godis.
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Magnus: Ja vem fan är Niklas Bäckström? För ni har Fagemo!
Kommentera

Sv: Malmö - Brynäs
Nubben: Vet inte om jag vågade tro på seger innan med tanke på vår märkliga inledning på serien. Jag förväntade mig det definitivt innan serien för Brynäs är ett av de lag som vi utan tvekan ska slå 4 gånger av 5.

Så BORDE det varit med tanke på det beryktade pappret. Som sagt, spelar vi som på slutet borde vi kunna jaga kapp lagen över oss. Vi har varit bra på slutet och kunde varit bättre om vi hade en eller två bra backar till.
Kommentera

Malmö - Brynäs
Bäckström...

Foppas arvtagare enligt alla "experter".
Men idag är det en viss skånepåg som överglänser självaste "mini foppa".

Vilken match Calle gör!
Kommentera

774711 · »