Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Malmö Redhawks Policy

824373 · » Till forumet


Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Hur som så har vi bytt ut halva laget mitt under en sesång bara det visar väl vad vi har för ledning som låter en sportchef som PA sitta kvar.
PA gjorde ett bra jobb under förra året men räcker tyvärr inte till för ES.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
pajo: Stana har inte floppat även om han varit lite för ojämn för att vara värd de pengar han säkert fått. Varför Stana får gå måste ha med antingen pengar att göra eller att han själv är missnöjd med att ha blivit petad av Korhonen.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Jag kan för visso inte se att Stana har floppat.
Med tanke på hur vårt försvar har spelat och Stanas räddnings procent.
Han har gjort tabbar han med men inte så många så att han har floppat.
Tyckte det var bra när vi nu fick in Korhonen så att vi hade två stabila målvakter inför kvalserien.
Går Korhonen sönder nu så är det kört, för jag tror inte att Wesslau klarar av den pressen som ställs på honom om han ensam skall stå alla matcher.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
pajo: Klart jag är missnöjd, men vi försöker åtminstone göra något åt saken genom att skicka iväg floppar och försöka ersätta dem (skitsvårt mitt under säsong).
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
MrRedhawks: De kan väl gott dementera ett rykte som rör redan anställd personal...till skillad från spelare som eventuellt är eller inte är aktuella.

Jag tycker att det är rätt att skicka spelare som inte funkar, ja. Sist vi var i ES behöll vi skräpet men skickade iväg Richard Park efter bara några matcher.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Så du menar att klubben agerar betydligt mer intelligent genom att sparka HALVA truppen utan att ens ha ersättare redo ??

De säger att de måste frigöra pengar, så var blev alla pengar från dyre Lupaschuk,Moravec mm vägen?

naj allt från klubben just nu är bara massa lögner hit å dit, tex Stana é skadad? OJAAAAA.. skit snack, för övrigt så har alla våra spelare varit skadade eller ja hetat SKADADE innan de har fått lämna...

ett annat exempel på att de bara snackar skit i ledningen är komentaren efter värvningen av Korhonen.. "Det är bra att vi har 2 st slagkraftiga målvakter nu när Korhonen kom så Stana kan få kämpa till sig en plats" å tex " Wesslau lånas ut för vi vill ha en bättre kamp om målvakts positionen"... Så nu duger Wesslau igen då? ...

nää jag é så trött på klubbens agerande å deras jäkla skit snack till allting..

ett exempel som de har i sin policy om vi nu snackar det.. DE SKA EJ KOMENTERA RYKTE... varför dementerade ryktet som stod i sydsvenskan för ett tag sedan om att Peter Andersson skulle få kliva åt sidan till förmån för Stephan Lundh ? ... ännu en skit sak från klubben..

å vad jag kan säga om Peter Andersson vill jag inte ens skriva här, det kan ni själv tänka er.. åå ja ni fleste tycker nog samma sak...


Allsvenskan 2007/2008 här kommer vi..
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Jag trodde verkligen på klubben efter förra sesången men dom visar bara att dom inte lärt sig ett dugg av tidigare år
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Ja det gör dom men tycker du att det är ett bra jobb?
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
pajo: Tycker ändå att klubben gör vad de kan trots all skit som hänt. Klubben agerar betydligt mer intelligent än 2004/05 åtminstone.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
Magnus: Jo då det stämmer att det är idrott vi sysslar med det vet jag oxå.
Synd bara att man inte kan följa den.
Med tanke på vad som händer i klubben just nu så tycker jag detta är ett skämt.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks Policy
pajo: Det låter väl som sunda värderingar och en bra policy...även om den inte funkar i år så gjorde den det i fjol och kanske nästa år. Det är det ingen som vet, det är idrott vi sysslar med...
Kommentera

Malmö Redhawks Policy
Detta är väl också ett jävla skämt!

"Malmö Redhawks är regionens största ishockeyförening och målet för föreningen är att vara etablerad i landets toppskikt. Verksamheten består av elitlag och utbildning från bredd till elit i vår ungdomsverksamhet.

Malmö Redhawks är en ishockeyförening som vill förknippas med högklassig ishockey, fair play, gemenskap/kamratskap, glädje, social fostran och sunda värderingar.

Malmö Redhawks vill på ett aktivt och positivt sätt vara med och påverka ungdomarnas värderingar gentemot omvärlden och sina medmänniskor. Arbetar vi för en positiv attityd utanför arenan, bör den attityden också visa sig på isen"
Kommentera

824373 · »