Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!

783374 · » Till forumet


Sv: Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
arnio:

Lillis ledig nu ju, men vill han tillbaka?
Kommentera

Sv: Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
MrRedhawks: Ska ni sparka Osten så gör det strax innan kvalserien så att spelarna är nytända när det verkligen gäller, det har funkat i Brynäs.
Kommentera

Sv: Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
MrRedhawks: Är mycket kvar än, men visst känns det surt efter matchen mot Mora.

Var något av en nyckelmatch
Kommentera

Sv: Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
arnio: Eftersom du är en Brynäs fantast å säger så så måste det vara ännu mer förnedrande att isåfall ha förlorat mot oss 1 match... du ser inte Malmö lika mycket som vi redhawks fantaster gör.. Skoog är en bra back men väldigt svårt att få bevisa det efter att ha spelat 2 matcher,, 3 förresten.. han har gjort MAX 3 misstag dessa matcher.. men blir bänkad resten sen.. hur kan det komma sig när Norgren,Frylén har gjort 2-3 misstag per kväll??..

Jag tycker det jag har skrivit å kommer ej ändra mig.. om det är så illa att det är konflikter där Osten är inblandad då måste Osten ryka.. svårare än så är det tyvärr inte... nya spelare hjälper tydligen inte.. med andra ord så behövs det en nytänning hos spelarna i laget.. en ny röst som kanske kan skrika under pågående match å ändra lite till skillnad till nuvarande mögel ost..
Kommentera

Sv: Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
MrRedhawks: Herregud vad du gnäller på Osten när ni helt enkelt har för kassa spelare. Skoog var i Brynäs ett tag i fjol och om du är besviken på att han får gå så kan inte backarna direkt vara bra i MIF.
Ni spelar i fel serie så inse att ni måste gå igenom kvalserien till våren och sedan måste plånboken öppnas om ni ska kunna etablera er i eliten igen.
Kommentera

Nu måste vi ha en ny kapten i laget!!!
Ja Jussi ska ej vara kapten mer enligt mig.. han åker runt å är loj hela tiden.. nu é jag så trött på detta...

Det är inte bara Jussi som é så.. igår såg jag 2 som verkligen försökte varav en var riktigt bra.. eller ja.. bra, å då tänker jag på Välivaara som var riktigt bra.. men han får ju spela med den absolut sämsta spelaren i malmö truppen brevid sig.. stackars säger jag bara..
Denadnra spelaren som verkligen försökte var Moravec, men inte konstigt han var lite väl osynlig.. vem spelade han med.. Jo rullator mannen Jussi.. förresten får man ha det på isen?? isåfall kan vi värva en från ett pensionärshem som kan åka,, han hade ju åkt ifrån Jussi lätt..

Å sen måste jag klaga på Osten ännu en gång.. han måste ju för fn matcha de bästa.. inte spela med en jäkla sotten fjärde femma hela jäkla tiden.. är så trött på hans coathing stil nu.. Han måste bänka Frylén,Norgren och Hersley.. men går det?? näää för Osten har valt att begära Skoog att få lämna.. PUCKO Osten.. han é inte den tränaren som vi tror han é.. han gjorde det bra förra året.. men se vem mötte vi då?? ..
Har även snackat med en del spelare å andra inom klubben.. å det jag har hört är att det är något som ej stämmer å allt har med vår "mögel" ost att göra.. Något måste ske å det måste ske snabbt.. Som Välivaara sa igår.. "Vi har ett jättebra lag för att ligga där vi gör, det är inte slut ännu.. herrgud 39 matcher kvar" Visst han har så rätt så.. men åt andra sidan.. jag hoppas inte mer på slutspel eller något annat.. väck mig när det är första matchen i kvalserien.. så enkelt é det å ni andra som ej tror så.. tror nog det innerligt ändå..

Malmö Redhawks vädjar efter stöd från läktaren.. frågan är om det är lönt när ett gäng åker ut på isen gör entré.. det första jag sa igår.. oj vad tunga de ser ut å vara.. så rätt man hade.. Malmö gav upp nästan redan efter deras 1-0 mål.. å det är verkligen skrämmande...
Såg lite av matchen när jag kom hem från isstadion igår å hörde Calle efter period 1 säga.. " Vi har inte domaren med oss.. de får ju inga utvnisningar å då kan vi heller inte göra mål " vad säger det er?? mig säger det.. PINSAMT..

Som sagt.. hoppet é inte över.. men det blir mörkare för varje omgång..

Har vi inte vunnit 5 matcher på 10 omgångar framöver så ser jag en sak.. Osten.. lämna Malmö............. å det står jag för..

/ Signerat MrRedhawks
Kommentera

783374 · »