1150x200-matchtipsbanner.jpg

Matchtips

22039 inlägg · 1235 ämnen

Inlägg #1086487

Sv: Det nya tipset
Då jag varit en av de som skötte det gamla matchtipset vill jag gärna framföra vad jag anser om det som hänt.

* Ingen av oss "gamlingar" har varit med och utformat det nya matchtipset, eller ens vetat om att det varit på gång. Min första reaktion när det kom, var som många andras, förvirring och jag tyckte också att det var fel att påbörja något nytt, mitt i säsongen.

* Efter ett tags funderande, ändrade jag dock uppfattning och anser inte att det vore bra att vänta med det nya matchtipset till nästa säsong. Det är ett väldigt bra upplägg och precis som Marcus skriver, så tror jag att det kan locka fler till HS.

* Då det förmodligen skulle skapa förvirring om vi körde två olika tävlingar på HS, så tog jag beslutet att avsluta det gamla matchtipset, så att vi så snabbt som möjligt kunde komma igång med det nya.

* Tackar alla tippare för de år som varit och hoppas att alla ger det nya matchtipset en chans.
Själv kan jag nu helt inrikta mej på tippandet och som ni ser i topplistan, så har det gett bra resultat. :-D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det nya tipset
Alltså om jag fattat det rätt så är det nya tipset nu på prov och börjar på riktigt i December någon gång . så alla poäng kommer nollställas sen i December? HAr ni andra med uppfattat det på samma sett som mig?
Kommentera

Sv: Det nya tipset
Hade tänkt att kolla vilka resultat jag hade spelat på i dagens matcher, men kan inte hitta det någonstans. Logiskt sett borde det ju ligga i "Dina tips" men det gör det inte. Och man kan ju inte heller se det i sin historik.
Kommentera