1150x200-matchtipsbanner.jpg

Matchtips

22039 inlägg · 1235 ämnen

Inlägg #1086113

Sv: Det nya tipset

Då ska vi se. Jag ska försöka svara på några frågor eftersom jag är med och arrangerar det nya matchtipset.

* Poängen ska nu stämma i topplistorna. Eftersom det är första omgången detta körs så behövdes lite justeringar.

* De poäng ni hade i den gamla tävling kan inte följa med till den nya eftersom det är en helt egen tävling där vi kommer att införa riktiga priser. För att det ska vara rättvist så måste alla börja från noll då vi kör igång. Den nya tävlingen kommer att promotas hårt både på HS samt på andra sidor, och på så sätt kommer hela HS att gynnas.

* Under testperioden så går det bra att framföra tips på förändringar. Något som är givet är de allsvenska lagen ska vara med i tipset eftersom den här sajten har fokus på elitserien och allsvenskan. Vi kan inte bara ta bort tippandet på de allsvenska lagen. Jag ser inget fel i detta eftersom det i slutändan blir den bästa tipparen som vinner. Visst missgynnar det tippare som bara är fokuserade på en serie, men vi kan inte ha två tävlingar på sajten.

* Ni har möjligheten att fortsätta det gamla matchtipset om era moderatorer vill och framförallt orkar. Alltså att det gamla matchtipset fortsätter parallellt med det nya utan att dom har med varandra att göra. Det öppnar för att dom som vill fortsätta i gamla spår kan göra det utan att säsongen bryts. Det nya matchtipset kan byta namn så att det inte uppstår förväxlingar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det nya tipset
Då jag varit en av de som skötte det gamla matchtipset vill jag gärna framföra vad jag anser om det som hänt.

* Ingen av oss "gamlingar" har varit med och utformat det nya matchtipset, eller ens vetat om att det varit på gång. Min första reaktion när det kom, var som många andras, förvirring och jag tyckte också att det var fel att påbörja något nytt, mitt i säsongen.

* Efter ett tags funderande, ändrade jag dock uppfattning och anser inte att det vore bra att vänta med det nya matchtipset till nästa säsong. Det är ett väldigt bra upplägg och precis som Marcus skriver, så tror jag att det kan locka fler till HS.

* Då det förmodligen skulle skapa förvirring om vi körde två olika tävlingar på HS, så tog jag beslutet att avsluta det gamla matchtipset, så att vi så snabbt som möjligt kunde komma igång med det nya.

* Tackar alla tippare för de år som varit och hoppas att alla ger det nya matchtipset en chans.
Själv kan jag nu helt inrikta mej på tippandet och som ni ser i topplistan, så har det gett bra resultat. :-D
Kommentera

Sv: Det nya tipset
Jag kan bara säga att jag tycker det är tråkigt.
Varför ens dra igång Matchtips för säsonge, npg måste detta ha funnits i planerna tidigt.

Det är första gången jag är med och har faktiskt tyckt att det varit ganska så roligt, dock inte alla omgpngar med noll såklart.

MEN

Jag kommer INTE gå in i den nya tävlingen och tycker det är tråkigt att bryta en tävling mitt i allt. Har jag lite koll på ES så kan jag säga att det är dit mitt intresse stäcker sig och det är också en av anledningarna att jag inte hoppar vidare på nästa.

Som sagt trist och tråkigt att det blir så mitt i säsongen.
Kommentera