1150x200-matchtipsbanner.jpg

Matchtips

22039 inlägg · 1235 ämnen

Inlägg #1086097

Sv: Det nya tipset
Herminator: Det där med allsvenskan ska det hänga kvar hela tiden?
vem faaaan vet hur bra Troja,Borås,Oskarsham etc etc är !?!?!
det här är dagis nivå



OCH MITT RESULTAT HAR FORTFARANDE INTE ÄNDRATS TILL 6P!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det nya tipset

Då ska vi se. Jag ska försöka svara på några frågor eftersom jag är med och arrangerar det nya matchtipset.

* Poängen ska nu stämma i topplistorna. Eftersom det är första omgången detta körs så behövdes lite justeringar.

* De poäng ni hade i den gamla tävling kan inte följa med till den nya eftersom det är en helt egen tävling där vi kommer att införa riktiga priser. För att det ska vara rättvist så måste alla börja från noll då vi kör igång. Den nya tävlingen kommer att promotas hårt både på HS samt på andra sidor, och på så sätt kommer hela HS att gynnas.

* Under testperioden så går det bra att framföra tips på förändringar. Något som är givet är de allsvenska lagen ska vara med i tipset eftersom den här sajten har fokus på elitserien och allsvenskan. Vi kan inte bara ta bort tippandet på de allsvenska lagen. Jag ser inget fel i detta eftersom det i slutändan blir den bästa tipparen som vinner. Visst missgynnar det tippare som bara är fokuserade på en serie, men vi kan inte ha två tävlingar på sajten.

* Ni har möjligheten att fortsätta det gamla matchtipset om era moderatorer vill och framförallt orkar. Alltså att det gamla matchtipset fortsätter parallellt med det nya utan att dom har med varandra att göra. Det öppnar för att dom som vill fortsätta i gamla spår kan göra det utan att säsongen bryts. Det nya matchtipset kan byta namn så att det inte uppstår förväxlingar.

Kommentera