1150x200-matchtipsbanner.jpg

Matchtips

22039 inlägg · 1235 ämnen

Inlägg #1089485

Sv: Matchtipset får egen del på HS

Tubest: Hur jag än funderar på detta så kan jag inte förstå intresset för ställningen under ordinarie tid då det inte har något med utfallet att göra. Det kan ju halka in fler mål eftersom matchen inte är klar ännu. Jag tycker det känns som att man tippar halvtidsresultatet i en fotbollsmatch. Vem är intresserad av det?

Det bäste vore väl ändå om man istället för 1-X-2 fick tippa hur många poäng laget tar 3p-2p-1p-0p. Hur som haver så måste vi göra om reglerna på något sätt för så här går det inte att ha det. Det måste gå att göra regler som alla känner är schyssta. Tills vidare kör vi på som tidigare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtipset får egen del på HS
Marcus:

Det är då på det viset jag vill ha ett matchtips och det är så det funkar på alla ställen där ja spelar på resultat.
Blir bara rörigt om man ska tänka om när man tippar här på HS.

Ditt andra förslag vet ja inte vad du menar riktigt, ska det bara tippas antal poäng laget tar eller vill du ha med resultatet oxå?

Lägg in en röstning med förslag så kör vi efter det resultatet sdan.
Kommentera

Sv: Matchtipset får egen del på HS
Ang det jag skrev gör ett exempel

Borås - Troja Matchen slutar 4-4 och Troja vinner sedan efter sudden.

Korrekt resultat blir 4-4, sedan om man har ett "B" som tillval så får man en extrapoäng. Om man skulle ha ett "H" som tillval så får man ändå poäng för resultatet om man tippat 4-4. Bara det att dom som tippat på bortaseger efter sudden/straffar får en bonuspoäng.
Kommentera